Set van 2 BIBS de Lux tutjes in silicone - Haze & Blossom

Twee siliconen speentjes met lichtgrijs en roze schildje

Staat: Nieuw product

BIBS

Bibs De Luxe collectie (4)

Meet de Bibs De Lux: een modern, esthetisch Deens design dat helemaal bij vandaag hoort. Een echte baby must-have.

De siliconen speen is rond en imiteert de moederborst nagenoeg perfect. Bovendien helpt dit wondermooi speentje de zuigbehoefte van baby's in te lossen terwijl er een kleurtje is voor elke outfit of voorkeur.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 150229

CollectieBIBS De Lux
TypeTutjes
KleurRoze

Set van 2 BIBS de Lux tutjes Haze & Blossom met kersvormige speen uit veilig siliconen is een knap fopspeentje dat meteen het hart van je baby zal veroveren. Verkrijgbaar in meer dan 25 verschillende trendkleuren.

Het ronde tutje is licht en duurzaam. Er zit geen onder- of bovenkant aan. Een echte must-have ontworpen om de natuurlijke zuigreflex van je baby te ondersteunen en is voorzien van 2 gaten in het schildje, deze verzekeren de luchttoevoer. Het De Lux speentje heeft de iconische matte afwerking die bekend is van de andere BIBS fopspenen.

Materiaal speen: siliconen - schild: polypropyleen (PP)
100 % BPA-vrij, PVC-vrij en fthalaat-vrij. Tutjes van Bibs voldoen aan de Europese veiligheidsregels.

Maat: 0-6 maanden

Onderhoud: voor gebruik 5 minuten steriliseren in gekookt water. Reinig de speen regelmatig door er kokend water over te gieten. Laat voldoende afkoelen en duw overtollig water er uit. Reinig de speen niet in de vaatwasser, door hem te koken of in een microgolfsterilisator. Leg de speen niet in de zon of de warmte. Vervang een fopspeen om de 4 à 6 weken of als hij gaatjes of scheurtjes vertoont onmiddelijk.

_

BIBS de Lux is een populaire keuze voor hippe kleintjes en jonge ouders en een prima aanwinst voor de BIBS collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
BIBS is dé bondgenoot van jonge ouders. Dit merk ontwerpt fopspenen die de zuigreflex van de pasgeborene helpt kalmeren. Voor een maximaal comfort heeft het Deense merk BIBS een unieke fopspeen ontwikkeld met een 100% natuurlijk design! BIBS is, met meer dan 40 jaar ervaring, wereldwijd bekend voor haar spenen die stijl en ergonomie combineren met behoud van de gezondheid van peuters. Kleurrijke fopspenen van natuurlijk rubber De eerste levensmaanden zijn uitdagend voor een baby’s! 9 maanden zaten ze beschut in de baarmoeder van mama en nu beleven ze elke dag iets nieuws. Hun zuigreflex troost en kalmeert hen, en daarom is het zo belangrijk om de juiste fopspeen te kiezen! De BIBS-fopspeen is erg populair in Scandinavië en is populair bij ouders en baby's.Het merk heeft een assortiment biologisch afbreekbare fopspenen ontwikkeld zonder schadelijke of controversiële stoffen. De speen is gemaakt van natuurlijk rubber, terwijl de lus is gemaakt van polypropyleen: een licht, zeer bestendig en duurzaam kunststof. BIBS-spenen bevatten daarom geen PVC of ftalaten. Ze voldoen aan de Europese norm EN 1400 + A1. Deze hoogwaardige materialen beschermen het milieu maar ook de gezondheid van de baby en beperken het risico op huidirritatie. Duurzame fopspenen aangepast aan de mond van de baby BIBS-fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, zodat ze zich beter aanpassen aan de groei van elke baby. De karakteristieke vorm van de fopspeen kalmeert pasgeborenen dankzij een ontwerp dat doet denken aan de borst van de moeder. Het is van nature geschikt voor alle zuigelingen, of ze nu borstvoeding krijgen of niet. Bovendien bevordert de flexibiliteit van natuurlijk rubber een perfecte aanpassing van de speen aan de mond van de baby , zonder het risico het gehemelte te vervormen of het toekomstige gebit te verplaatsen. En omdat elke baby uniek is, heeft BIBS een kleurenkaart bedacht met trendy en delicate kleuren. Om verder te gaan zijn de BIBS-lussen handig voor het bevestigen van de fopspeen, het maken van een bijtring of om het ergens op te hangen.
Collectie Bibs De Luxe collectie
Inspiratie en stories