Sorteren

Hippe fietstassen voor ouders en kinderen

FIETSTASSEN - Verken onze unieke selectie fietsassen die de onweerstaanbare charme van De Kleine Zebra combineren met uitzonderlijke functionaliteit. Ontdek opties voor alle stijlen en behoeften, van vintage fietstassen tot moderne oplossingen, en zelfs slimme ontwerpen van merken zoals GoFluo, Rainette en Wishbone Bike. Maak een stijlstatement bij elke fietstocht!

Welke fietsfietstas moet u kiezen?

Bij het fietsen door de straten is de keuze van de ideale fietstas essentieel om stijl en bruikbaarheid te combineren. Van minimalistisch tot ruim, u kunt kiezen voor een elegante en compacte vintage fietstas, ideaal voor het vervoeren van uw essentiële spullen, of kiezen voor een ruime fietstas voor de bagagedrager van uw fiets, perfect voor langere uitstapjes. We hebben ook specifieke opties, zoals fietstassen voor laptops, zodat u uw technologie veilig en met stijl kunt vervoeren.

Waarom een fietstas hebben?

Fietstassen voegen een persoonlijk tintje toe aan uw fiets en bieden tegelijkertijd een praktische transportoplossing. Stel je voor dat je door de straten fietst met een vintage fietstas die de tijdloze charme van een vervlogen tijdperk oproept. Of rust uit met een stuurtas waarmee je gemakkelijk bij je spullen kunt terwijl je een oogje op de weg houdt. Of je nu een stadsfietser bent op zoek naar functionaliteit of een liefhebber van fietstochten met oog voor stijl, onze fietstassen zijn de ideale metgezel voor elke rit.

GoFluo: stijlvolle en uitzonderlijke producten!

Laat ons u voorstellen aan het iconische merk GoFluo, synoniem voor kwaliteit en stijl in de wereld van fietsaccessoires. Hun achtertassen voor de fiets zijn zowel waterdicht als robuust, wat de veiligheid van uw kostbare spullen in alle weersomstandigheden garandeert. Bovendien combineert de GoFluo fietstas voor laptops functionaliteit en elegantie voor moderne fietsers die hun technologie veilig willen vervoeren. Hun bagagedragers zijn ook slim ontworpen en bieden extra opbergruimte zonder concessies te doen aan de stijl.

Bekijk hier de volledige collectie reflecterende fietstassen van GoFluo >

De unieke opties van De Kleine Zebra voor elke fietser :-)

Bij De Kleine Zebra bieden we u meer dan alleen een fietstas. Ontdek de geweldige collectie vintage fietstassen van het merk Rainette, die een vleugje nostalgie toevoegt aan uw dagelijkse ritten. Voor degenen die hun spullen graag bij de hand houden, zijn de stuurtassen van Rainette perfect. Bent u meer een liefhebber van loopfietsavonturen met uw kind? De fietstas voor loopfietsen van het merk Wishbone Bike is speciaal ontworpen om u te begeleiden tijdens deze onvergetelijke avonturen.

Druk uzelf uit met stijl en blijf veilig!

Of u nu een gepassioneerde fietser bent of af en toe op pad gaat, onze fietstassen weerspiegelen uw unieke stijl terwijl ze aan uw praktische behoeften voldoen. Met gerenommeerde merken zoals GoFluo, Rainette en Wishbone Bike kunt u er zeker van zijn dat uw fietstas veel meer is dan een eenvoudig accessoire - het is een verklaring van wie u bent. Verken vandaag nog onze collectie en fiets met vertrouwen, stijl en functionaliteit door de straten.