Sorteren

Herbruikbare zwemluiers voor de allerkleinsten

Voor de jonge kindjes die nog niet helemaal zindelijk zijn, is een zwemluier de ideale oplossing om volop te genieten van het water. Bij De Kleine Zebra hebben we zwemluiers in verschillende maten met leuke prints van toffe kindermerken.

Zorgeloos zwemmen met zwemluiers

Zwemluiers kan je overal gebruiken waar er water is. Ze zijn dus perfect voor in het zwembad, op het strand, aan een meer of in een badje in de tuin. Een zwemluier biedt alle voordelen van een gewone luier, maar heeft als extra voordeel dat ze goed aansluit rond de buik en de beentjes. Zo blijft alles netjes in de zwemluier.

Comfy zwembroekjes voor baby’s en peuters

Geen vuil water dankzij de waterdichte buitenkant dat ervoor zorgt dat de ontlasting niet naar buiten kan lopen. De waterdichte stof zorgt er ook voor dat de luiers niet vollopen met water waardoor ze zwaar worden. Deze speciale luiers blijven licht en comfortabel voor jouw kindje.

Alle zwemluiers zijn voorzien van een vochtabsorberende binnenkant die is gemaakt van zacht polyester. Zo blijven de billetjes droog en voorkomt men irritatie.

Wasbare zwemluiers voor jarenlang zwemplezier

Zwemluiers moet je tegenover gewone wegwerpluiers niet meteen weggooien na gebruik. Na het zwemmen kan je het broekje gewoon in de was doen. Na het drogen kan je de zwemluier gewoon opnieuw gebruiken. Je hoeft dus niet elke keer een nieuwe luier te kopen. Kwalitatieve zwembroekjes gaan zelfs jarenlang mee zodat je niet elke zomer een nieuwe moet kopen.

Toont 1 - 15 van de 15 items

Toont 1 - 15 van de 15 items