Een scandinavische kerst met FABELAB

Een magische kerst van met FABELAB

Sorteren

HET IS BIJNA KERST MET FABELAB – Kies voor een stijlvolle Kerst en feestdecoraties met FABELAB!

Unieke Kerstdecoraties voor een magisch interieur

Dit prachtige Scandinavische merk FABELAB benadert de feestdagen vanuit het perspectief van de wereld van onze kleintjes. Met hun originele en ultratrendy Adventskalenders voor je interieur, betoverende stoffen cadeaupapier, zachte en slimme Kerstsokken in de mooiste kleuren... Een ding is zeker: jouw huis zal echt gevuld zijn met magie en dromen tijdens de feestdagen! Met deze Kerstcollectie beleef je ongetwijfeld een vrolijk Kerstfeest!

Feestelijke decoraties van FABELAB: Kerstsokken, op te hangen stoffen decoratie, sneeuwbol...

Ontdek ons assortiment op te hangen stoffen decoraties van FABELAB, ontworpen om je interieur op te vrolijken met een feestelijk tintje. Deze unieke decoraties voegen een dosis blijdschap en originaliteit toe aan je Kerstversiering, waardoor een magische setting ontstaat voor speciale momenten met gezin en vrienden. De slingers Merry Christmas en Joyeux Noël voegen een vleugje Scandinavische elegantie toe aan je ruimte, terwijl de sneeuwbollen en de kussens in de vorm van zuurstokken en een trommel een speelse touch aan je decoratie geven.

Drie creatieve Adventskalenders: van stof, papier, om op te hangen, om zelf te maken...

Om de dagen tot Kerst op stijlvolle wijze af te tellen, ontdek je onze Adventskalenders van FABELAB. Kies uit drie opties: een grote stoffen Adventskalender in de vorm van een huis, een kalender met 24 op te hangen stoffen zakjes waar je maar wilt, of een kalender met 24 opgehangen papieren enveloppen met wasknijpers. Elke kalender biedt een creatieve en leuke manier om spanning te creëren tijdens de Adventsperiode, terwijl je een vleugje design aan je interieur toevoegt.

Makkelijke en hoogwaardige feestdecoratie!

De Kerstcollectie van FABELAB brengt prachtige decoraties en charmante geschenken. De gouden details en de nieuwe fantasierijke sneeuwbollen voegen een extra dosis magie toe aan Kerst. Alle thema's en kleuren kunnen worden gemengd en gematcht om jouw eigen Kerst sfeervoller te maken.

Merry Christmas allemaal ♡

Toont 1 - 26 van de 26 items

Toont 1 - 26 van de 26 items