Ultieme gids voor een perfecte picknick ♡

09.04.2024


De zon is er, de natuur roept ons... het is tijd om het perfecte picknick te plannen. Vergeet de stressvolle voorbereidingen, De Kleine Zebra biedt je een chique en stijlvolle gids om je uitje om te toveren in een onvergetelijk moment. Ontdek onze tips, vergezeld van trendy productselecties, voor een foutloze dag in de open lucht :-)



1 | De eerste aanraking: een chique picknickkleed


Gabrielle Paris & Ferm Living: elegantie ten top


Stel je een kleed voor, uitgespreid over het groene gras, uitnodigend om te ontspannen en te delen. Gabrielle Paris en Ferm Living bieden dit eerste magische moment met hun picknickkleden die elegantie en functionaliteit combineren. De zorgvuldig gekozen patronen en kleuren creëren een chique en uitnodigende sfeer. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zijn deze kleden niet alleen mooi, maar ook bestand tegen het buitenleven. Laat je verleiden door deze must-have die je picknick zal transformeren in een levend schilderij van elegantie en gezelligheid .


picknickkleed



2 | Een Citroen isothermische tas: frisheid binnen handbereik


De Citroen isothermische tas (beschikbaar in blauw en paars) is het trendy accessoire om je eten urenlang koel te houden. Ultra handig en met een verzorgd design, wordt het de onafscheidelijke metgezel van je uitstapjes. Ongetwijfeld HET ding om absoluut in huis te hebben als je kinderen hebt!


isothermische tas citroen



3 | Super stijlvol Liewood nomadisch servies


Liewood revolutioneert het nomadisch servies met zijn kleurrijke en schattige siliconen reeks. Praktisch, onbreekbaar en licht, het is perfect voor avonturen in de buitenlucht. Sommige modellen zijn zelfs opvouwbaar, waardoor ruimte in je tas vrijkomt na de maaltijd. De schattige ontwerpen en levendige kleuren van Liewood voegen een vrolijke noot toe aan je picknick ;-) Zeg vaarwel tegen wegwerpservies en hallo tegen duurzaamheid met stijl!


servies liewood

Alles voor een picknick met Liewood >



4 | Zonnebrillen: essentieel onder de zon ;-)


Komono & Hello Hossy: bescherm je ogen met stijl!


Wat is een betere aanvulling op een picknick onder de zon dan een trendy paar zonnebrillen van Komono of Hello Hossy? Deze merken, de een Belgisch en de ander Frans, zijn favorieten onder stijlliefhebbers. Ze bieden unieke ontwerpen die je ogen elegant beschermen. Een paar van deze merken kiezen betekent je stijl bevestigen terwijl je voor je zicht zorgt!


kinder zonnebril



5 | Enkele Citroen isothermische voedselcontainers


De isothermische voedselcontainers van Citron zijn het chique antwoord op al je bewaarbehoeften. Ultra handig en schattig, ze houden je eten koel en je gerechten smakelijk. Hun slimme ontwerp en functionaliteit maken ze een must-have voor elke uitje. Makkelijk te vervoeren en te gebruiken, ze laten je genieten van je favoriete gerechten in alle rust, waar je ook bent :-)


isothermische voedselcontainer citron



6 | Een of twee buitenspellen: het plezier van samen spelen


Liewood & Plan Toys: gegarandeerd plezier!


Een picknick zonder spelletjes is als een hemel zonder zon. Liewood en Plan Toys bieden je leuke activiteiten zoals de Monica tennisspel, de petanque set of het bowling spel. Perfect voor jong en oud, ze beloven gedeelde momenten van vreugde en lachen!


jeu de petanque



7 | De finishing touch: een stijlvolle zonnehoed!


Hello Hossy, Lässig, Konges Slojd, Trixie: maximaal SWAG


De zonnehoed is het onmisbare accessoire om je picknickoutfit compleet te maken. Of je nu kiest voor een Hello Hossy bucket hat, een Lässig cap Lässig, een Konges Slojd zonnehoed Konges Slojd of een Trixie bucket hat Trixie, je bent gegarandeerd van bescherming in stijl. Deze merken bieden een verscheidenheid aan ontwerpen die aan alle smaken voldoen, van de meest klassieke tot de meest gewaagde.


casquette enfant

Kies hier je favoriete bucket hat of cap van Hello Hossy >


8 | Zonnebrandcrème: vergeet niet je huid te beschermen :-)


Weleda Edelweiss Baby & Kid (SPF 50): de keuze van De Kleine Zebra


Voordat je je in de zon waagt, zorg ervoor dat je je huid beschermt met een geschikte zonnebrandcrème. De Weleda Edelweiss Baby & Kid zonnebrandcrème (SPF 50) van Weleda is de favoriete keuze van coole ouders. Het biedt effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, terwijl het zacht is voor de huid. Een must-have om veilig van de zon te genieten.



creme solaire


Met deze tips en selecties van De Kleine Zebra belooft je picknick een onvergetelijk moment te worden. Elk product is gekozen om zijn kwaliteit, stijl en functionaliteit, wat een ongeëvenaarde ervaring garandeert. Wacht niet langer, de natuur roept je voor een chique en vrolijke avontuur. Bereid je mand voor, nodig je dierbaren uit, en laat De Kleine Zebra je dag in de buitenlucht transformeren in een viering van het leven en stijl!



Veel plezier ♡