Wielerpret & kinderfietsen

Kinderfietsen, loopfietsen en fiets accessoires

Sorteren

KINDERFIETSEN & LOOPFIETSJES – Tingelingeling! Kinderen zijn dol op fietsen, vaak zelfs voordat ze kunnen lopen. Hier vindt u een assortiment leuke fietsen, houten loopauto's, driewielers die kunnen worden omgebouwd tot evenwichtsbikes en pedaal-fietsen voor kinderen van ongeveer 0 tot 5 jaar oud. Driewielers en fietsen zijn nog leuker met grappige accessoires zoals een poppenmand of trainingswieltjes.

Driewielers en vierwielers voor de eerste fietspogingen

De eerste stappen zijn altijd een beetje wankel... Het is fijn voor uw kind om wat hulp bij de hand te hebben. Kies voor een knusse loopfiets of een klassieke zitfiets. Zodra uw kind zijn eerste stappen heeft gezet, zal het niet lang duren voordat hij zijn eerste rondjes op de fiets maakt!

Ontdek hier alle coole meegroeifietsen van Wishbone Bike >

Designfietsen voor coole kinderen

Voor trendy kinderen bieden wij een assortiment modieuze fietsen aan. De tweewielers van Wishbone Bike, Trybike en Banwood zijn prachtig vormgegeven fietsen waarmee kinderen kunnen leren lopen of rijden met stijl... Voor kinderen die hun voeten wat langer van de grond willen houden, is er de optie van een leuke step. Onze leuke steps leren uw kinderen niet alleen lopen, maar helpen hen ook hun balans te ontwikkelen. En ze zijn ook nog eens heel cool!

Ontdek hier alle Trybike-fietsen in één oogopslag >

Trendy accessoires en helmen voor een complete fietservaring

Wie wil er nu geen unieke fiets? Daarom bieden wij leuke accessoires aan om de fiets van uw kind volledig te personaliseren. We hebben fietsstickers in alle kleuren en vormen, bedrukte zadelhoezen, dieren-vormige fietsbellen en natuurlijk kleurrijke helmen voor maximale veiligheid.

Toont 1 - 48 van de 241 items

Toont 1 - 48 van de 241 items