Driewieler - Black

Zwart fietsje met drie rubberen wieltjes en achteruittraprem

Staat: Nieuw product

Foxrider

FOX004

Monochrome kinderkamer inspiratie (59)

Deze zwarte driewieler ademt kwaliteit, nostalgie en fun uit!

Een klassieker terug van nooit weg geweest, een heerlijk cadeau, een duurzaam stuk speelgoed, een zalige manier om jouw kleintje te laten rondrijden in huis. Ze komen in de mooiste kleuren - zodat jouw favoriet er zeker tussen zit - en zijn volledig gemaakt in België.

159,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106.000.164

KleurZwart
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

De Foxrider driewieler Black steelt meteen elk kinderhart en voelt tegelijk als pure nostalgie voor ouders. Het frame is gemaakt uit metaal, het zitje uit hout. Dankzij de rugleuning zit je kleintje extra comfortabel en dit fietsje is uitgerust met een achteruittraprem, witte pedalen en rubberen wieltjes. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurtjes.

Afmetingen: 45 x 60 x 54,5 cm

Gewicht: 6 kg

Materiaal: houten zitje en metalen frame met rubbercoating + rubberen banden

Leeftijd: van 2,5 tot ongeveer 5 jaar - met een maximum gewicht/draagkracht van 20 kg

Gebruiksadvies: enkel gebruiken op vlakken terreinen, proper maken met milde zeep en een zachte doek

Herkomst: 100% gemaakt in België

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4661576
Foxrider ziet eruit als een hippe driewieler, toch zit er een hele geschiedenis achter deze heerlijke peuterfiets van Belgische makelij. In 1957 bedacht Adiel Devos de eerste generatie driewielers voor kinderen die ook zijn familienaam zou dragen. De geboorte van de 'Foxrider' was een feit. In de loop der jaren kreeg de Foxrider heel wat concurrentie van plastieken driewielertjes die massaal in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw werden geïmporteerd in België. Maar de familie Devos bleef niet bij de pakken zitten en in 1975 besliste Frans Devos om het originele design van zijn vader opnieuw te produceren, dit keer in een ruim gamma aan vrolijke kleuren. Weer ontdekte een generatie kinderen hoe heerlijk het is om met een authentieke Foxrider rond te rijden. Vandaag eert het design van de Foxrider zijn erfgoed terwijl hij ook de tijdloze waarden van zijn succes door de jaren heen in stand houdt: k waliteit en plezier, gemaakt in België. Deze driewielers zijn licht en komen in een reeks van prachtige uni kleuren van fel geel tot stijlvol zwart. Deze eerste fiets in een heerlijk geschenk waar je jaren - en zelfs generaties lang - plezier van zal hebben!
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories