GRATIS retour tot 3 maanden na uw aankoop *!

Om de bestellingen van onze klanten onder strikte hygiënische voorwaarden te kunnen blijven voorbereiden en leveren, zijn onze logistieke teams onderbemand. Om deze reden wordt het beheer van de retourpakketten sterk vertraagd en hebben we te maken met een aanzienlijke vertraging bij de controle en terugbetaling van de pakketten.We hopen onze interne organisatie binnen tien dagen te verbeteren, waardoor we onze achterstand op het gebied van geretourneerde orders zullen kunnen inhalen.We hopen te kunnen rekenen op uw begrip en solidariteit in deze voor onze teams bijzonder gecompliceerde aanpassingsperiode. 

MAG IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN TEGEN TERUGBETALING VAN DE AANKOOPPRIJS?

Goed nieuws! Retourzendingen zijn gratis vanuit Frankrijk, BENELUX en Duitsland *. Om de artikelen die op onze site werden gekocht te retourneren kunt u onze klantendienst per e-mail contacteren. Zo kunnen we u een retouretiket opsturen waarmee u ons uw pakje op onze kosten kunt terugsturen.

Gelieve ons de producten in de staat waarin u ze hebt ontvangen en volledig (accessoires, verpakking, instructies,...) te retourneren. Terugbetalingen gebeuren na ontvangst en na verificatie van de geretourneerde artikelen die niet werden gebruikt en opnieuw verkocht kunnen worden.

Buiten de bovengenoemde landen zijn de retourkosten ten laste van de klant.

Als u van een geschenk heeft genoten met betrekking tot het bestede bedrag en u een deel of geheel van de betreffende bestelling  wenst retourneren zijn er twee mogelijkheden :

  •          Het is mogelijk om het geschenk te behouden en de waarde ervan af te trekken van de terugbetaling
  •          Indien u het toegekende geschenk niet wenst te behouden en niet heeft gebruikt, nodigen we u uit om het in het retourpakket te plaatsen.

Als u uw bestelling in zijn geheel en binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket retourneert, vergoeden wij ook de verzendkosten van uw oorspronkelijke bestelling. Buiten deze limiet of als uw retourzending slechts een deel van uw bestelling betreft, worden alleen de geretourneerde producten terugbetaald.

Artikelen met een vervaldatum van het verbruik of gebruik kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van uw pakket worden geretourneerd. Indien de bovengenoemde voorwaarden worden gerespecteerd mogen alle andere aankopen binnen de 3 maanden na ontvangst van uw pakket worden geretourneerd.

Opgelet: producten met korting vanwege korte vervaldatum “Snelle verkoop” kunnen niet worden geretourneerd en worden niet terugbetaald.

 

IK WIL EEN PAKJE RETOURNEREN OM ÉÉN OF MEER ARTIKELEN TE RUILEN?

De artikelen worden niet geruild: alle terugzendingen worden enkel terugbetaald na ontvangst en verificatie. Wij nodigen u uit om het artikel (of de artikelen) direct op onze website opnieuw te bestellen zodat u ze zo snel mogelijk ontvang. Het duurt soms wel een tijdje alvorens we retourpakketten ontvangen, wij danken u op voorhand voor uw geduld.

 

IK HEB EEN VERKEERD OF EEN DEFECT PRODUCT ONTVANGEN?

We doen ons best en zorgen er zo goed mogelijk voor om uw bestelling in perfecte staat op te sturen. Er kan wel af en toe iets verkeerd lopen. Als u het verkeerde product heeft ontvangen of als één van de items in uw bestelling defect is, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantendienst en we zullen zo snel mogelijk een oplossing vinden. In dit geval is de terugzending uiteraard op onze kosten.

 

HOE VERLOOPT HET IN DE PRAKTIJK?

Stuur uw aanvraag voor een retouretiket per e-mail op het volgend mailadres: welcome@kleinezebra.com

Geef ons uw bestelnummer door met de product(en) die u wenst retourneren tegen terugbetaling.

Onze klantendienst zal u zo snel mogelijk (werkdagen) per e-mail een retouretiket opsturen. Breng uw pakje dan gewoon in het postkantoor van uw keuze.

Gelieve het etiket niet direct op de originele verpakking van het artikel te plaatsen om het niet te beschadigen en gebruik een doos die geschikt is voor de verzending.

 

Terugbetalingen gebeuren enkel na ontvangst en verificatie van de geretourneerde artikelen. De artikelen worden niet gewisselddeze kunnen rechtstreeks online door onze klanten worden terugbesteld.

Voor verdere vragen met betrekking tot uw bestelling kan u per mail contact opnemen met onze klantenservice: welcome@kleinezebra.com.

 

Bedankt voor uw vertrouwen en tot binnenkort!

 

Uw Kleine Zebra Team

 

 * Waarschuwing: het gebruik van ons retouretiket is verplicht voor Frankrijk, Benelux en Duitsland. De kosten van retourzendingen die zijn ontstaan door het verzenden van pakketten zonder ons retourlabel betalen wij niet terug.

 

Als ik niet in de Benelux, Frankrijk of Duitsland woon, waar stuur ik mijn retourzending heen?

DE KLEINE ZEBRA
37-41 Zone d'activité NORD,
5377 Baillonville
BELGIË

Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met je naam, je adres, je bankrekeningnummer en het nummer van je leveringsbon.