Retourneren

Kan ik één of meerdere producten retourneren?

We verzenden elk pakje met de nodige liefde. Ben je toch niet 100% overtuigd van je aankoop dan kan je steeds (een deel van) jouw bestelling retourneren. We vragen je wel om de producten ongebruikt en in de originele verpakking terug te sturen. Vraag je retouretiket aan via welcome@kleinezebra.com aan, druk het etiket af en plak die op een stevige kartonnen doos. Retourneren kost €5,50 vanuit België, €7 voor de andere landen waar we naar verzenden.

Vergeet niet om het retourformulier in te vullen en mee in de doos te steken met jouw producten. Download hier jouw retourformulier.

Wat kan ik niet retourneren?

Helaas kunnen we niet niet alle retours accepteren. De volgende retourzendingen zijn niet mogelijk:

  • Reeds gebruikte of geopende producten kan je niet retourneren omdat we deze niet opnieuw kunnen aanbieden aan andere klanten.
  • Snelverkoop artikelen met korting waarvan de vervaldatum (*) nadert, kunnen niet teruggestuurd en terugbetaald worden.
  • Behangpapier omdat deze in een batch aangekocht wordt en er kleurverschil kan optreden als we deze mixen met later geprinte rollen.

Vergeet niet om het retourformulier in te vullen en mee in de doos te steken met jouw producten. Download hier jouw retourformulier.

(*) Artikelen met een vervaldatum of uiterste gebruiksdatum kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van jouw pakket teruggestuurd worden indien ze aan de bovenstaande voorwaarden voldoen (originele verpakking, etc.).

Hoe kan ik producten retourneren?

Retourneren doe je in enkele eenvoudige stappen.

  • Vraag je retouretiket aan via welcome@kleinezebra.com en vermeld je bestelnummer en producten die je wilt retourneren.
  • Druk het retouretiket af met de producten die je wilt terugsturen.
  • Gebruik een geschikte kartonnen doos om je producten in terug te sturen.
  • Steek jouw producten samen met het retourformulier in de doos.i
  • Plak het retouretiket niet rechtstreeks op de originele verpakking maar op de doos.
  • Lever het pakketje af aan een postkantoor of postpunt naar keuze.

Opgelet : het gebruik van ons retouretiket is verplicht voor Frankrijk, Benelux en Duitsland. De kosten van retourzendingen die zijn ontstaan door het verzenden van pakketten zonder ons retouretiket betalen wij niet terug.

Hoeveel tijd heb ik om te retourneren?

Je kan jouw producten tot 3 maanden na de aankoop retourneren. Als je jouw volledige bestelling binnen de 14 dagen na ontvangst retourneert en dus gebruik maakt van je wettelijke herroepingsrecht, dan vergoeden wij ook de verzendkosten van de originele bestelling. (Let op: de verzendkosten voor het retourneren zijn ALTIJD voor rekening van de klant en zullen afgetrokken worden van de terugbetaling).

Als je slechts een deel van je bestelling retourneert of later na het verstrijken van de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen, worden enkel de teruggestuurde producten terugbetaald.

Vergeet niet om het retourformulier in te vullen en mee in de doos te steken met jouw producten. Download hier jouw retourformulier.

Wanneer krijg ik mijn retour terugbetaald?

Je krijgt jouw retour enkel terugbetaald als we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen en geregistreerd, en als ze in de ontvangen staat opnieuw aangeboden kunnen worden.

Opmerking : als je een cadeau hebt toegevoegd aan je bestelling dan kan je jouw geschenkje bijhouden en de waarde aftrekken van de terugbetaling van je retourzending. Indien je het cadeautje niet wenste te behouden dan kan je het altijd aan je retourpakket toevoegen.

Kan ik ook producten omruilen?

Het is niet mogelijk om producten te ruilen. Je kan voor jouw retourzending enkel een terugbetaling vragen. Als je van een artikel een andere maat/kleur wil bestellen, dan moet je opnieuw een bestelling plaatsen. Het duurt soms wel een tijdje voordat we retourpakketten ontvangen.

Wat als mijn product beschadigd of verkeerd is?

We doen ons best en zorgen er zo goed mogelijk voor om jouw bestelling in perfecte staat op te sturen. Er kan wel af en toe iets verkeerds lopen. Als je het verkeerde product hebt ontvangen of als één van de items in jouw bestelling defect is, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantendienst en we zullen zo snel mogelijk een oplossing vinden. In dit geval is de terugzending uiteraard op onze kosten.

Opgelet : Dit soort klachten moeten ons binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gemeld worden.

 

 

Voor verdere vragen met betrekking tot jouw bestelling kan je per mail contact opnemen met onze klantenservice via welcome@kleinezebra.com.