Mode

Mode

Sorteren

De Kleine Zebra biedt u een uitgebreid assortiment aan pyjama's, shorts, mutsen, sandalen, jassen en zonnebrillen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Van de zachte en comfortabele pyjama's van Done by Deer tot de stijlvolle tassen van Maileg, elk stuk is een perfecte combinatie van comfort en stijl. De Bobux sandalen voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit, terwijl de jassen van Liewood uw kleintjes warm en stijlvol houden. En om de look compleet te maken, kunt u kiezen uit onze zonnebrillen van Grech & Co, synoniem voor trend en bescherming. Deze items zijn niet zomaar kleding, ze zijn een expressie van de persoonlijkheid van uw kind!

Tassen en rugzakken: stijlvol en praktisch

De winteruitverkoop bij De Kleine Zebra is de perfecte gelegenheid om ultra-stijlvolle en praktische rugzakken en schooltassen voor uw kinderen te scoren. Of het nu voor school is of voor weekenduitstapjes, onze collecties van Blafre, Caramel & Cie en Jack Piers bieden een indrukwekkende keuze. Deze accessoires zijn meer dan alleen containers; ze weerspiegelen de persoonlijkheid van uw kind. Elk model is ontworpen om comfortabel, duurzaam en trendy te zijn. Profiteer van onze aanbiedingen om uw kleine schat een tas te geven waar iedereen in de speelplaats jaloers op zal zijn!

Outdoor outfits: tussen comfort en bescherming

Ontdek onze selectie van zwemkleding, regenlaarzen, UV-beschermende pakken en zonnehoeden in de uitverkoop. Op regenachtige dagen kiest u voor de regenlaarzen van Grech & Co, perfect om in de plassen te springen. En voor zonnige dagen kunt u kiezen uit onze zonnehoeden van Fresk, die stijl en UV-bescherming combineren. Deze must-haves zijn essentieel om uw kinderen te begeleiden bij al hun avonturen in de buitenlucht. Profiteer van onze uitverkoop om hun garderobe aan te vullen met deze onmisbare items die veiligheid en stijl combineren.

Toont 1 - 48 van de 243 items

Toont 1 - 48 van de 243 items