Op missie met de Fabelab Space collectie

Op missie met de Fabelab Space collectie

Sorteren

Ben je klaar voor vertrek? Na een reis door het magische Land van Fabelab, langs regenbogen, draken en zeewezens, sluiten we nieuwe intergalactische vriendschappen. Dit seizoen gaat FABELAB op een missie boordevol SPACE MAGIC. We gaan naar boven, weg van het mooie Land van Fabelab om de Dazzling Space te verkennen. Kijk naar boven - we gaan zo ver als je kunt zien en verder. Daarboven, achter de suikerspin wolken, vind je een nieuwe fantasierijke wereld, onontdekte planeten, indrukwekkende ruimteschepen, fonkelende sterren, prachtig maanlicht, vriendelijke ruimtewezens, en nog veel meer. Zet je helm op en maak je veiligheidsgordel vast. Het wordt vast en zeker een onvergetelijk ruimteavontuur. 10...9....8....7...4...3...2...1... Lift off!

De oprichter van dit wondermooie Scandinavische kindermerk, Michaela, en haar creativiteit, staat centraal bij alles wat FABELAB doet. Geïnspireerd door de grillige, fantasierijke wereld van kinderen, maar ook door de laatste nieuwe trends en het doel om investment pieces te maken die een hele kindertijd en langer gekoesterd kunnen worden. Ze is altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën, vol charme en karakter, liefdevol ontworpen in haar creatieve studio in het hart van Kopenhagen.

Kijk vooruit en je zult een heel nieuw fantasierijk universum van leuke en fantasierijke wezens ontdekken en de ruimtereis van je leven ervaren met deze nieuwe collectie.

Toont 1 - 5 van de 5 items

Toont 1 - 5 van de 5 items