Wonen

Decoratie en woonaccessoires voor kinderen

Sorteren

De kinderkamer inrichten is een waar genot ! Meubeltjes plaatsen, gordijnen hangen, posters kiezen, lampen plaatsen ... je hebt echt geen tijd om je te vervelen. Ben je op zoek naar bijzondere ideetjes om de leefwereld van je kleine schatjes te personaliseren ? Hier vind je een heel groot assortiment decoratie, meubeltjes en woonaccessoires, allemaal even mooi en origineel.

Praktisch en handig meubilair

In het gamma meubeltjes kan je een heleboel stoeltjes, krukjes, tafeltjes en bureaus vinden waar je kinderen hun huiswerk kunnen doen, boeken kunnen lezen of gewoon heerlijk kunnen tekenen en knutselen. Creëer een leuke en functionele werkruimte waar ze kunnen groeien en bloeien. En waarom leg je niet twee of drie zitzakken erbij om hun vrienden te verwelkomen?

Pimp de kamer van je kind

Om heerlijk te slapen, heb je dekbedovertrekken en beddengoed nodig in grappige patronen ! Of het nu voor baby's, kleuters of grotere kids is, voor kleine deugnieten of prinsessen in de maak, bij de Kleine Zebra hebben we heel veel verschillende designs, materialen en formaten beschikbaar. En om 's nachts niet geplaagd te worden door kleine rondvliegende beestjes, hang je ook nog een klamboe.

Mooie en praktische opbergers

Vergeet geen opbergmanden, kapstokjes aan de muur en een linnenmand zodat de kinderen hun kamer netjes kunnen houden. En voor kleine prinsessen misschien een sieradendoosje ;-) ?

Kinderlampen: een echte decoratieve troef in de kinderkamer

Klaar met decoreren ? Bijna ! Een mooie verlichting is de kers op de taart ! En nog een paar leuke muurstickers of posters en het is een prachtig plaatje waar kinderen zich lekker in hun vel voelen. Check nog even onze nieuwste producten of kijk even of er nog iets leuks bij de outlet steekt dat je kleine oogappel kan bekoren.

Toont 1 - 48 van de 2674 items

Toont 1 - 48 van de 2674 items