Sorteren

Turnzak

Ben jij op zoek naar een praktische en stijlvolle gymtas om al de sportspullen van jouw zoon of dochter in mee te nemen? Zoek dan niet verder! Bij ons vind je de perfecte gymtas voor al jouw sportieve activiteiten.

Praktisch en snel sluitend

De Fresk turnzak is de perfecte aanvulling op jouw mini me's sportuitrusting. Deze leuke rugzak/turnzak sluit gemakkelijk en snel door simpelweg aan de koordjes te trekken. Ook is er een extra handvat aanwezig en een klein zakje met rits vooraan voor de kleinste spullen. Ideaal voor je sleutels, telefoon en portemonnee.

Duurzaamheid en stijlvolle designs

Deze stijlvolle en duurzame collectie bestaat uit verschillende modellen. Alle tassen zijn gemaakt van gerecycled PET en verkrijgbaar in verschillende FRESK prints. Of je nu op zoek bent naar een tas voor de sportschool of voor dagelijks gebruik, wij hebben het perfecte model voor jou.

Trendy en unieke designs

De Fresk gymtassen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel trendy. Met mooie en unieke designs weet je zeker dat je opvalt. De tassen zijn bovendien zeer duurzaam, dus je kunt erop vertrouwen dat je een verantwoorde keuze maakt.

Bestel nu jouw favoriete print

Dus, heb je een favoriete print? Bestel hem vandaag nog en maak je sportoutfit helemaal af met jouw Fresk turnzak!