Lekker slapen in de Childhome bedhuisje

Bedframes en accessoires van CHILDHOME

Sorteren

Slapen wordt veel leuker met de houten bedhuisjes en bedtipi's van CHILDHOME. Kies je favoriete bedframe, neem er een houten lattenbodem bij, een zachte matras en dromen maar! De knappe bedhuisjes zijn er in 2 formaten - junior of eenpersoonsbed. Een bedhekje zorgt ervoor dat je kleine dromer niet uit zijn of haar bedje kan vallen.

Super degelijk kinderbed

Elk tipibed of huisbed is gemaakt van stevig onbehandeld beukenhout, zo ben je er zeker van dat jouw kind jarenlang geniet heeft van het bed. De bedjes zijn erg gemakkelijk in elkaar te zetten en hoeven niet veel onderhoud. Een matras, lattenbodem of cover dien je apart aan te kopen. Bij DE KLEINE ZEBRA shop je jouw matras naar keuze.

Om toveren tot speelhuisje

Dankzij de tentcovers wordt het kinderbed extra cosy of tover je het om tot een speelhuisje eens je kind groter is. Een heerlijk plekje in de kinderkamer om te vertoeven, te rusten, te lezen, ... Zo verleng je makkelijk de levensduur van dit kindermeubel en is het de investering meer dan waard. De cover kan je gemakkelijk bevestigen aan een frame en je kan zelfs het deurtje oprollen met de lintjes.

Toont 1 - 25 van de 25 items

Toont 1 - 25 van de 25 items