Speelhuisjes en tipi's

Tipi's, speeltenten en klamboes

Sorteren

Ieder kind wilt graag zijn of haar eigen plekje in huis. Een plekje om in te spelen, een eigen wereld te creëren of gewoon om in te chillen. Daarom hebben we bij De Kleine Zebra een ruim assortiment aan speelhuizen, speeltenten, tipi’s, klamboes en veel meer. Beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en afwerkingen zodat er zeker iets leuks bij zit voor jouw kleine kapoen.

Wondermooie speeltenten en speelhuizen voor binnen en buiten

Voor de avonturiers heeft HABA een geweldig aantal speeltenten in huis. De tenten komen in verschillende kleuren en prints. Perfect voor kleine piraten, schattige prinsesjes en mini ontdekkingsreizigers. Voel je jou eerder een indiaan? Ga dan voor één van de tipi tenten van Nobodinoz. De tipi’s hebben een prachtig design, zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn perfect voor urenlang speelplezier!

Prachtige hangtenten en klamboes voor in de slaapkamer

Maak de kinderkamer helemaal af met een schitterende klamboe of hangtent. De klamboe beschermt jouw kleintje tegen muggen en is ook gewoon super gezellig om in te slapen. Hang de klamboe eenvoudig op aan het plafond of aan een piekstok. Helemaal klaar om naar dromenland te gaan!

Kleurrijke speelmatten als finishing touch voor je tent

Match je tent, tipi of huis met een leuke speelmat. De speelmatten van Nobodinoz en Misioo komen in verschillende kleuren, prints en formaten. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en passen perfect in de kinderkamer of speelkamer.

Toont 1 - 48 van de 51 items

Toont 1 - 48 van de 51 items