Tipitent - Terra Kids

Grijs witte speeltent voor avontuurlijke kiddos

Staat: Nieuw product

Haba

HAB892

Terra Kids collectie by Haba (56)

Houden jouw kids van slapen onder de blote hemel? Dan is deze knappe tipi een absolute must voor kleine avonturiers! Het grijze tentje is eenvoudig en snel opgebouwd, en is ook nog eens groot genoeg voor volwassenen.

Je kan deze tipi binnen opstellen of buiten voor een gezellige sleepover.

249,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305393

CollectieTerra Kids
TypeTipi's/Speelhuisjes

Terra Kids tipi van Haba is gemaakt van hoogwaardige stof en heeft een comfortabele gevulde mat die ook als picknickkleed kan worden gebruikt. De tipi komt met stangen, twee ventilatieopeningen en een makkelijk te begrijpen handleiding.

Lengte opgebouwd: 170 cm
Hoogte opgebouwd: 220 cm
Breedte opgebouwd: 182 cm
Materialen: polyester, polyurethaan & spar

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories