Haba Kullerbü

Haba Kullerbü

Filtres
Tri
Filter

Manufacturer

Price

  Kullerbü is een flexibel uitbreidbaar HABA-speelsysteem, dat bestaat uit kleurrijke knikkerbanen en speelbanen voor Kullerbü-voertuigen. Zelfs knikkerfanaten van 2 jaar oud kunnen in alle veiligheid aan de...

  Kullerbü is een flexibel uitbreidbaar HABA-speelsysteem, dat bestaat uit kleurrijke knikkerbanen en speelbanen voor Kullerbü-voertuigen. Zelfs knikkerfanaten van 2 jaar oud kunnen in alle veiligheid aan de slag met de kakelbonte knikkerbanen uit de Kullerbü-collectie.

  Het grote formaat (Ø knikker 4,6 cm) van elk onderdeel zorgt ervoor dat kleine kinderen ze niet kunnen inslikken. Het opbouwen van deze leuke speelbanen is kinderspel dankzij het uitgekiende kliksysteem, en de verschillende hoogtes in elk pakket zorgen ervoor dat de knikkers lekker snel door de bochten kunnen scheuren.

  De hele collectie kan onderling gecombineerd worden, zodat je kind de meest waanzinnige knikkerbanen kan bouwen, en hij kan zijn creativiteit de vrije loop laten en eindeloos experimenteren met nieuwe opstellingen. Elk onderdeel is bovendien gemaakt uit duurzame materialen, zodat je Kullerbü speelgoed meer dan één snelheidsduivel zal plezieren!

  Lees verder

  Toont 1 - 44 van de 44 items

  Toont 1 - 44 van de 44 items