Rode sportwagen - Kullerbü knikkerbaan

Staat: Nieuw product

Haba

HAB775

Haba Kullerbü (49)

Hou je van snelheid op je knikkerbaan? Ga dan voor deze slanke racewagen in fel rood. Hij is voorzien van een vliegwielmotor voor een extra hoge snelheid, maar zorgt vooral voor grenzeloos Kullerbü-rijplezier.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304711

CollectieKullerbü
TypeVoertuigen en garages

De Kullerbü knikkerbaan rode sportwagen van Haba is een slanke sportwagen met vliegwielmotor voor een extra hoge snelheid. Hij raced vlotjes over je houten knikkerbaan en is ook leuk om los mee te spelen.

Materiaal: kunststof
Afmetingen: 3,9 x 5,7 x 8,8 cm
Gewicht: 62 gr.
Leeftijd: van 2 tot ongeveer 8 jaar

_

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories