Sorteren

kinderfietsen

KINDERFIETSEN – Bij De Kleine Zebra zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kinderfietsen, en het Banwood-assortiment is daarop geen uitzondering. Onze Classic Banwood-fietsen in 16 inch zijn de belichaming van kwaliteit, stijl en comfort voor jonge fietsers. Bekijk onze selectie fietsen voor meisjes en jongens om de perfecte fiets te vinden voor uw kleine ontdekker. We hebben alles wat u nodig heeft om onvergetelijke herinneringen op twee wielen te creëren!

Banwood: loopfietsen, driewielers, helmen... en fietsen!

Bij De Kleine Zebra zijn we trots om u het bekende merk Banwood te presenteren, dat uitmuntendheid biedt op het gebied van kinderfietsen. Met een assortiment dat varieert van loopfietsen tot driewielers en helmen, biedt Banwood een complete ervaring voor jonge aspirant-fietsers. Onze selectie Classic Banwood-fietsen is een waardevolle vondst voor kleine avonturiers. Deze fietsen zijn zorgvuldig ontworpen om uw kind een onvergetelijke fietservaring te bieden.

Welke maat voor welke leeftijd?

Het kiezen van de juiste fiets voor uw kind kan een lastige taak zijn. Gelukkig maken we met onze selectie Classic Banwood-fietsen in 16 inch de beslissing eenvoudig en handig. Ontworpen voor kinderen van ongeveer 4 tot 7 jaar, passen onze 16 inch fietsen perfect bij deze leeftijdsgroep. U hoeft zich geen zorgen te maken over de maat, want al onze beschikbare Classic Banwood-fietsen zijn van dit formaat, wat zorgt voor een optimale fietservaring voor uw kleine avonturier.

De 16 inch Banwood-fiets!

De 16 inch Banwood-fiets is de perfecte keuze voor kinderen die een stap verder willen gaan in hun fietsavontuur. Verkrijgbaar in groen, blauw, wit, crème, lichtgroen (mintgroen) en roze, zijn deze Classic Banwood-fietsen niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. Ze bieden optimaal comfort dankzij hun ergonomische ontwerp en hoogwaardige fabricage. Uw kind zal dol zijn op het rijden op zijn 16 inch Banwood-fiets, of het nu voor een ritje in de buurt is of een buitenavontuur.

Welke leeftijd voor een 16 inch fiets?

U vraagt zich misschien af op welke leeftijd het geschikt is om uw kind een 16 inch fiets te geven. Bij De Kleine Zebra raden we over het algemeen dit type fiets aan voor kinderen van 4 tot 6 jaar, afhankelijk van hun grootte en vaardigheidsniveau :-)

Toont 1 - 6 van de 6 items

Toont 1 - 6 van de 6 items