Gift shop

GIFT SHOP

Sorteren

GIFT SHOP – Welkom in de wonderlijke Gift Shop van De Kleine Zebra! Ontdek onze zorgvuldig gekozen selectie van cadeau-ideeën voor alle speciale gelegenheden in het leven :-) Of het nu voor een verjaardag is, Kerstmis, of gewoon om uw liefde voor iemand te tonen, wij hebben wat u nodig heeft.

Verjaardagscadeau idee: verras hen in stijl!

Op zoek naar een verjaardagscadeau idee dat de ogen van uw geliefden doet schitteren? Ontdek onze schatten van gerenommeerde merken zoals Gabrielle Paris, A Little Lovely Company, Liewood, Plan Toys... Van feestelijke decoraties tot originele items en grappig speelgoed, hier vindt u het perfecte cadeau om deze speciale dag in stijl te vieren.

Kerstcadeaus voor iedereen: laat de magie schitteren!

Kerstmis komt eraan, en onze Gift Shop zit vol met cadeau-ideeën om uw eindejaarsfeesten op te vrolijken. Voor de kleine prinsessen en prinsen, ontdek onze speciale collectie cadeaus voor meisjes en jongens van Liewood en Moulin Roty. Geef glimlachen en vreugde met cadeaus die een vleugje magie aan het feestseizoen toevoegen.

Cadeaus voor papa & mama: gedeelde geluksmomenten

Omdat mama's en papa's ook verwend mogen worden, hebben we speciale cadeau-ideeën voor hen. Ontdek de stijlvolle producten van Bloomingville, Vita Verde, CÎME en Cam Cam Copenhagen, perfect voor het creëren van gedeelde geluksmomenten in het gezin. Toon uw liefde en waardering met cadeaus die het hart verwarmen.

Voor tieners en jonge kunstenaars: geef creativiteit de vrije loop :-)

We vergeten de tieners en opkomende jonge kunstenaars niet! Met merken zoals Sticky Lemon, Childhome, DJECO, FABELAB, en Tiger Tribe, bieden we een selectie van creatieve en educatieve cadeaus. Moedig hun verbeelding, nieuwsgierigheid en passie aan met cadeaus die hen helpen hun wereld op een leuke en educatieve manier te verkennen.

Toont 1 - 48 van de 677 items

Toont 1 - 48 van de 677 items