Pak je lunch!

Pak je lunch!

Filtres
Tri

Dat gaat smaken! Brooddozen, lunchboxen, snackdoosjes, bentoboxen, veldflessen, drinkflessen met rietje ... kortom hier shop je alles voor een...

Dat gaat smaken! Brooddozen, lunchboxen, snackdoosjes, bentoboxen, veldflessen, drinkflessen met rietje ... kortom hier shop je alles voor een perfect lunch mee te geven. Je kleine smulpapen eten heel vaak buitenshuis zoals op school, in de crèche, in de voor- of naschoolse opvang, ... De Kleine Zebra stelde speciaal een collectie samen van degelijke en kwalitatieve producten die er bovendien erg aantrekkelijk voor kinderen uit zien.

Het merk SIGG is gespecialiseerd in veldflessen en heeft een mooie collectie voor kids met accessoires zoals drinkteuten en reinigingsproducten. Crocodile Creek heeft een complete lijn van lunchtrommels en snackboxen met bijpassende drinkflessen in RVS of in Tritan. Het Noorse Blafre gaat de retro toer op met coole inox flessen en vrolijke lunchboxen in vele kleurtjes en formaten. Ook de Zoo-reeks van Skip*Hop heeft een uitgebreid assortiment zoals drinkflessen met een rietje, lunchkits en snackdoosjes versierd met schattige diertjes. Check ook de andere merken zoals SugarBooger, Rice, Sebra en Petit Monkey.

En om je lunch helemaal gezond en fris te houden onderweg, bewaar je die best in een iso-thermische tas van Lässig, 3sprouts of Crocodile Creek.

Filter

Kies kleur

    Toont 1 - 48 van de 345 items

    Toont 1 - 48 van de 345 items