Filtre

Manufacturer

Color

Price

    Toont 1 - 29 van de 191 items

    Toont 1 - 29 van de 191 items

    Brooddozen, lunchboxen, snackdoosjes, bentoboxen, veldflessen, drinkflessen met rietje ... kortom hier shop je alles voor kinderen om onderweg te eten. Kids eten heel vaak buitenshuis zoals op school, in de crèche, bij de dagopvang, ... De kleine zebra stelde speciaal een collectie samen van degelijke en kwalitatieve producten die er bovendien erg aantrekkelijk voor kinderen uit zien.

    Het merk SIGG is gespecialiseerd in veldflessen en heeft een mooie collectie voor kids met accessoires zoals drinkteuten en reinigingsproducten. Crocodile Creek heeft een complete lijn van lunchtrommels en snackboxen met bijpassende drinkflessen in RVS of in Tritan. Het Noorse Blafre gaat de retro toer op met coole inox flessen en vrolijke lunchboxen in vele kleurtjes en formaten. Ook de Zoo-reeks van Skip*Hop heeft een uitgebreid assortiment zoals drinkflessen met een rietje, lunchkits en snackdoosjes versierd met schattige diertjes. Check ook de andere merken zoals SugarBooger, Rice, Sebra en Petit Monkey.

    En om je lunch helemaal gezond en fris te houden onderweg, bewaar je die best in een isothermische tas van Lässig, 3sprouts of Crocodile Creek.