Pak je lunch!

Pak je lunch!

Sorteren

Lekker lunchen onderweg, tussen de lessen door of om een snelle hap te delen met je klasgenoten. Bij De Kleine Zebra shop je alles voor een perfecte lunch mee te geven. Je kleine smulpapen eten heel vaak buitenshuis zoals op school, in de crèche, in de voor- of naschoolse opvang. We stelde speciaal een collectie samen van degelijke en kwalitatieve producten die er bovendien erg aantrekkelijk voor kinderen uit zien.

Leuke brooddozen voor een lekkere lunch

Berg jouw sandwiches, boterhammen en al dat ander lekkers in een prachtige lunchbox. Zo heeft Crocodile Creek een complete lijn van lunchtrommels en snackboxen met bijpassende drinkflessen in RVS of in Tritan. Het Noorse Blafre gaat de retro toer op met vrolijke lunchboxen in vele kleurtjes en formaten. En om je lunch helemaal gezond en fris te houden onderweg, bewaar je die best in een isothermische tas van Lässig, 3sprouts of Crocodile Creek.

Handige snackdoosjes voor een smaakvol tussendoortje

Heb je een klein hongertje? Bewaar jouw lekkere tussendoortjes in één van onze toffe snackdozenfoodwraps of isothermische potten. Zo heeft Skip*Hop en Liewood snackdoosjes met schattige diertjes op. Check ook de andere merken zoals SugarBooger, Fresk, Liewood en Petit Monkey.

Makkelijk dorst lessen met coole drinkflessen

Houd jezelf en je kids gehydrateerd met één van de knappe drinkflessen uit onze collectie. Zo is het merk SIGG gespecialiseerd in veldflessen en heeft ze een mooie collectie voor kids met accessoires zoals drinktuiten en reinigingsproducten. Crocodile Creek heeft dan weer een complete lijn van drinkflessen in RVS of in Tritan. Ontdek ook de andere drinkflessen van Blafre, Skip*Hop en vele andere merken.

Toont 1 - 48 van de 423 items

Toont 1 - 48 van de 423 items