Bestekset in siliconen etui - Cream

3-delig bestek met herkenbaar etui om altijd en overal te smullen

Staat: Nieuw product

Citron

HEB843

Eet altijd en overal met het gemak van je eigen bestekset. Tegenwoordig letten we om veiligheids- en hygiënische redenen veel beter op hoe en welk materiaal we gebruiken om te eten.

Dit duurzaam en herbruikbaar 3-delig bestek voor kinderen zorgt ervoor dat je (mini) altijd perfect uitgerust kan eten - ook op verplaatsing. Dat kan niet anders dan smaken!

18,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : cutlery_set_silicone_cream

TypeBestek
KleurCrème
Tassen printsCream Cherry

Bestekset in siliconen etui Cream uit de collectie van CITRON bevat een inox vork, mes en lepel die samen passen in het siliconen etui. Het stapelbare 3-delige ontwerp is compact en gemakkelijk mee te nemen voor een maaltijd die aanvoelt als thuis eten. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

DE LEUKSTE FEATURES

+ Ontworpen met duurzame materialen, vrij van BPA, ftalaten en lood)
+ Compact stapelbaar design om minder ruimte in te nemen in je tas
+ Herkenbaar voor kinderen dankzij het kleurrijk etui
+ Verkrijgbaar in 7 verschillende tinten

Afmetingen lepel: 6,5 cm, vork: 15,5 cm, mes: 16 cm
Materiaal: het bestek is gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal dat echt lang mooi blijft, etui uit flexibel en onbreekbaar siliconen
Gebruiksadvies: het bestek mag in de vaatwasser (zonder het etui) • het etui maak je makkelijk onder de kraan proper, je kan het binnenste buiten draaien en met een sopje proper maken • latend rogen aan de lucht • niet geschikt voor de vriezer of de microgolfoven
_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.