Mooie set kinderbestek - Paarden

Staat: Nieuw product

Haba

HAB838

Met deze prachtige set bestek maak je elke paardenliefhebber blij! De zachte kleuren en natuurlijk motieven brengen een gezellige sfeer aan tafel.

Deze servies set is ideaal voor zowel ontbijt, lunch als diner.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305695

CollectieTafel & keuken
TypeBestek

Het paarden kinderbestek set van Haba bestaat uit een vork, een lepel en een mes met stevige melamine handgrepen. Elk stuk bestek heeft afgeronde randen zodat kinderen veilig zelfstandig kunnen oefenen met eten. Een pluspunt voor de ouders: het bestek is onderhoudsvriendelijk en kan in de vaatwasser worden gestoken.

  • Gewicht: 66 gram
  • Hoogte: 2 cm
  • Breedte: 10,8 cm
  • Lengte: 15 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!