Sorteren

Fluo kledij, stickers en spaken voor op de fiets

FLUORESCENTE FIETSACCESSOIRES - Welkom bij De Kleine Zebra, uw onmisbare bestemming voor fluorescerende fietsaccessoires! We begrijpen hoe belangrijk de veiligheid van uw kinderen is wanneer ze op de fiets de weg op gaan. Daarom hebben we een geweldige collectie fluorescerende fietsaccessoires samengesteld, ontworpen om ze zichtbaar en veilig te houden terwijl hun stijl op zijn best blijft.

Fluorescerende accessoires voor optimale veiligheid

We zijn er trots op u een reeks fluorescerende accessoires aan te bieden die een vleugje stijl en glans toevoegen aan elke fietstocht. Onze fluorescerende fietsaccessoires omvatten reflecterende stickers, fluorescerende veters en fluorescerende vesten. Met vertrouwde merken zoals Rainette, GoFluo en Thousand kunt u er zeker van zijn dat u accessoires van hoge kwaliteit vindt die de veiligheid van uw kinderen te allen tijde garanderen.

Fluorescerende vesten voor verhoogde zichtbaarheid: het verplichte fietsaccessoire!

Onze fluorescerende fietsvesten zijn een must om maximale zichtbaarheid te garanderen tijdens fietstochten. Met het merk GoFluo kunt u uw kinderen extra bescherming bieden door ze goed zichtbaar te houden voor andere weggebruikers. Bovendien zorgt de GoFluo rugzakhoezen ervoor dat hun rugzak zichtbaar en veilig blijft wanneer ze met de fiets onderweg zijn.

Reflecterende stickers en fluorescerende veters

Reflecterende stickers en fluorescerende veters zijn leuke en praktische fluo-accessoires om een vleugje licht toe te voegen aan hun fietsen. De merken Rainette, Thousand en Lässig hebben reflecterende stickers gemaakt die gemakkelijk op fietsen kunnen worden bevestigd, terwijl de fluorescerende veters van Rainette perfect zijn om een sprankelende stijl toe te voegen aan hun fietsschoenen.

Toont 1 - 5 van de 5 items

Toont 1 - 5 van de 5 items