Reflecterende stickers - Lucas Beaufort

Stickervel met toffe fluorescerende zelfklevers

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI053

Fluo is veilig maar vaak ook saai, behalve als jij bij de collectie van Rainette gaat kijken.

Deze unieke reflecterende cartoons reflecteren in het donker en zorgen voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere dagen, bovendien zijn ze ook gewoon leuk om naar te kijken en je spullen mee te personaliseren. Inspirerend en reflecterend!

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STI-LUC

TypeFietsaccessoires
ThemaDagelijks leven
STOP/FINISTOP

Reflecterende stickers Lucas Beaufort van Rainette. Personaliseer je helm, fiets, scooter, skateboard, hoverboard, fietskar of bakfiets ... en maak hem uniek én extra veilig! Kleef ze op elk vlak oppervlak, ze zijn water- en UV-bestendig. Leuke musthave die het bewustzijn van verkeersveiligheid zelfs bij de allerkleinsten zal verhogen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Hoe werkt het? Precies zoals de reflecterende strips van fluo-hesjes zijn deze stickers van RAINETTE uitgerust met een optisch systeem genaamd "reflexreflector" dat het licht terugkaatst van waar het vandaan komt. Dankzij dit systeem kan je een persoon, een object of een obstakel in het donker of 's nachts waarnemen.

Afmetingen stickervel 10,6 x 12,7 cm

Herkomst: ontworpen en geprint in Frankrijk

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Rainette is een vrolijk Frans kindermerk gespecialiseerd in reflecterende fietsaccessoires. Met hun out-of-the-box accessoires zorgen zij ervoor dat jouw kids extra zichtbaar én in stijl op uitstap gaan. Bij Rainette vind je reflecterende spaken, kleurrijke veters, coole stickers en modieuze jassen om jouw outdoor uitrusting compleet te maken.Steel de spotlight met reflecterende accessoiresZichtbaarheid en stijl hangen bij Rainette onlosmakend samen. Of je nu met de fiets, de step of je eigen voeten op stap bent. Het retroreflecterend materiaal in de Rainette accessoires kaatsen het licht terug waardoor tegenliggers jou perfect zien aankomen. Super safe dus!Personaliseer van top tot teen met multicolor reflectorenMet de hippe reflecterende spulletjes van Rainette verhoog je jouw zichtbaarheid en coolness factor. Kleef leuke stickers op je helm, plaats kleurrijke spaakreflectors op je fiets en pimp jouw schoenen met reflecterende veters. Inspirerend en lichtgevend!Genieten van de meest veilige accessoires op de marktBij Rainette testen ze alle accessoires vooraleer ze in shop komen. De reflectoren worden gedurende 18 maanden getest bij warm weer, regen en sneeuw. Ze verlichten nachtelijke uitstapjes en maken indruk op iedereen!