Wishbone fietstas riemen - Geel

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

HEB349

Met dit lederen accessoire kan je je Wishbone fietstas makkelijk aan het stuur van je fiets vastmaken. 

Een optionele add-on om je Wishbone stuurtas aan te passen met de kleur van je keuze en vast te maken aan het stuur van je Wishbone bike.

12,00 €

7,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3523

KleurGeel
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenAccessoires
STOP/FINISTOP

Wishbone fietstas riemen Geel is een hip accessoire voor je Wishbone bike. Transformeert je 4-in-1 fietstas eenvoudig met een eenvoudig montagesysteem met gesp + nop.

Bevat 1 lange riem + 1 verlengband. Fietstas apart verkrijgbaar. Ook beschikbaar in andere kleuren: marine, rood, grijs of geel. Voor kinderen van 1 tot 100 jaar.

Materiaal: gerecycleerd leder - metalen gesp
Afmetingen: 8 x 8 x 5 cm

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.