Rollenspel speelgoed is leerrijk en leuk!

Sorteren

Spelen is een serieuze zaak! Speelgoed is niet alleen leuk, het is ook cruciaal voor de algemene ontwikkeling van je kinderen. Samen met de Kleine Zebra duikt je kind moeiteloos in een wondere wereld van spel en plezier. Hier kan de speeltijd écht beginnen!

Speelgoed voor elke leeftijd

Op onze webshop vind je het leukste speelgoed voor elke leeftijd en ontwikkelingsfase: eerste babyspeelgoed, speelgoed om te leren kruipen, lopen en springen, houten speelgoed, rollenspel speelgoed, badspeeltjes en veel meer. Tijdens het spelen leert je kind de wereld rondom zich kennen, het leert over zichzelf, zijn vaardigheden en de relatie tot anderen.

Spelenderwijs leren

Kinderen groeien voor onze ogen en elke dag leren ze nieuwe dingen. Spelen is leuk want je mag fouten maken en je leert eruit. Spelen is oefenen. Het is vrij, heeft geen begin of einde. Het gaat stap voor stap. Kinderen ontdekken eerst structuren, kleuren en vormen. Daarom is het essentieel dat je jouw kind in contact brengt met een breed spectrum aan speelgoed en spelletjes die het ontplooien van hun persoonlijkheid en hun ontwikkelingsfase ondersteunen.

Educatief speelgoed

In een wereld vol geïndustrialiseerd, plastic en bontgekleurd speelgoed bieden we een fijn alternatief met een collectie educatief speelgoed dat de verbeelding van je kind prikkelt.

Met de prachtige muziekinstrumenten (gitaar, accordeon, tamboerijn of xylofoon) uit onze webshop spelen kinderen de mooiste melodietjes en stimuleer je hun muzikale creativiteit. Met de tipi’s en speeltenten bouwen kinder de leukste kampen. En met de handpoppen en prachtige speelsets creëren ze fijne rollenspelletjes. Al dit speelgoed stimuleert je kind zelfzeker te worden, te oefenen en open te bloeien. Jongens en meisjes spelen erop los terwijl ze hun fijne motoriek verfijnen, de mooiste kunstwerken maken of zelf verhaaltjes verzinnen.

Spelen ondersteunt de ontwikkeling van je kind

Bouwstenen, het is een geweldig stuk speelgoed en een klassieker dat meegroeit met je kinderen. Het is perfect speelgoed om mee te gaan in hun beleving. Kleurrijk en ongedwongen speelgoed voor de allerkleinsten, het biedt zoveel mogelijkheden en tegelijk wordt de concentratie van je kind gestimuleerd. Het is ook multifunctioneel: je kan verschillende handelingen doen met hetzelfde stuk speelgoed: bouwen, stapelen, op grootte of kleur sorteren, muziek mee maken door op elkaar te slaan enzovoort. Daarnaast is het ook genderneutraal en kunnen zowel meisjes als jongens er plezier mee beleven en eindeloos mee spelen Hetzelfde geldt voor stapelspeelgoed, puzzels, auto’s, autobanen, knikkerbanen en kleine speelfiguren. Allemaal perfect om de oog-handcoördinatie te oefenen. En om stoom af te blazen, gaat er niets boven buiten spelen! Met een bal, een loopfiets, in de zandbak met prachtig strandspeelgoed, op ontdekking met een eigen verrekijker of meewerken met papa met je eigen kindergereedschap. Ons speelgoed is er voor alle kleine speelvogels (en hun ouders)!

Toont 1 - 48 van de 269 items

Toont 1 - 48 van de 269 items