Imitatiespeelgoed

Rollenspel is leerrijk en leuk!

Sorteren

Spelen is een serieuze zaak! Speelgoed is niet alleen leuk, het is ook cruciaal voor de algemene ontwikkeling van je kinderen. Samen met de Kleine Zebra duikt je kind moeiteloos in zijn fantasiewereld, een wondere wereld van spel en plezier. Hier kan de speeltijd écht beginnen! Tijdens het spelen leert je kind - al vanaf de eerste maanden - de wereld rondom zich kennen, het leert over zichzelf, zijn vaardigheden, de relatie tot anderen. Spelen ondersteunt de ontwikkeling van je kind. Wij hebben speelgoed voor elke leeftijd en ontwikkelingsfase. Van eerste babyspeelgoed dat kleintjes de wereld rondom zich ontdekken, tot speelgoed om te leren kruipen, lopen, springen… voor de eerste, tweede, derde, … verjaardag, houten speelgoed, rollenspel tot speeltjes om in bad of buiten te spelen.

Spelenderwijs leren

Kinderen groeien voor onze ogen en elke dag leren ze nieuwe dingen. Spelen is leuk, je mag fouten maken, je leert eruit. Spelen is oefenen. Het is vrij, heeft geen begin of einde. Het gaat stap voor stap. Kinderen ontdekken eerst structuren, kleuren en vormen. Daarom is het essentieel dat je je kind in contact brengt met een breed spectrum aan speelgoed en spelletjes die het ontplooien van hun persoonlijkheid en hun ontwikkelingsfase ondersteunen.

In een wereld vol geïndustrialiseerd, plastic en bontgekleurd speelgoed willen wij met de Kleine Zebra een fijn alternatief bieden met een hele collectie origineel, educatief speelgoed dat de verbeelding prikkelt en je kind stimuleert en blij maakt. Prachtige muziekinstrumenten - gitaar, accordeon, tamboerijn of xylofoon - tipi’s en speeltenten die kleintjes uitnodigen om kampen te bouwen en zich te verliezen in hun eigen fantasie. Handpoppen en prachtige speelsets voor rollenspelletjes spelen in op de interesse van je kind. Ze stimuleren je kind zelfzeker te worden, te oefenen, open te bloeien. Jongens en meisjes spelen erop los in hun speelkeuken, snijden groenten en fruit terwijl ze hun fijne motoriek verfijnen, maken de mooiste kunstwerken met ons creatief speelgoed of verzinnen zelf verhalen met de kleine speelsets, auto’s, treinen, fantasiefiguren, …

Spelen ondersteunt de ontwikkeling van je kind

Bouwstenen, het is een geweldig stuk speelgoed en een klassieker dat meegroeit met je kinderen. Het is perfect speelgoed om mee te gaan in hun beleving. Kleurrijk en ongedwongen speelgoed voor de allerkleinsten, het biedt zo veel mogelijkheden en tegelijk worden de concentratie van je kind gestimuleerd. Het is ook multi-functioneel: je kan verschillende handelingen doen met hetzelfde stuk speelgoed: bouwen, stapellen, op grootte of kleur sorteren, ‘muziek’ mee maken door op elkaar te slaan, … enzovoort. Daarnaast is het ook genderneutraal en kunnen zowel meisjes als jongens er plezier mee beleven en eindeloos mee spelen Hetzelfde geldt voor stapelspeelgoed, puzzels, maar ook auto’s, autobanen, knikkerbanen en kleine speelfiguren , … allemaal perfect om de oog-handcoördinatie te oefenen. En om stoom af te blazen, gaat er niets boven buitenspelen! Met een bal, een loopfiets, in de zandbak met prachtig strandspeelgoed, op ontdekking met een eigen verrekijker, mee werken met papa met je eigen kindergereedschap, … ons speelgoed is er voor alle kleine speelvogels (en hun ouders)!

Toont 1 - 48 van de 352 items

Toont 1 - 48 van de 352 items