Stepping Leafs - Open-ended foam speelgoed

Set van 5 blaadjes gemaakt uit zacht, non-toxic EVA foam

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP029

Bouw gekke parcours met MOES Play (9)

Vijf groene blaadjes om op te stappen en je in de jungle te wanen, of steek je een rivier over?

Deze leuke set van 5 schuimblokken leent zich perfect tot open-ended play in zijn meest pure vorm. Van de-vloer-is-lava tot anti-slip tegels in de douche , bepaal zelf wat je allemaal kan met deze leuke set van 5 Leafs.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES029

Leafs Light Green is open-ended speelgoed van het Belgische merk MOES PLAY dat perfect past in de belevingswereld van kinderen én bijdraagt tot een leuke stimulatie van de motoriek. Kinderen hebben geen handleiding of uitleg nodig maar weten meteen raad met dit uniek speelgoed uit licht, zacht en toch duurzame foam.

Je kan deze groene blaadjes zelfs gebruiken in het bad, douche of zwembad. Ook leuk om te weten is dat deze wanneer ze nat zijn blijven kleven aan de wand van het bad of douche.

Leuke speeltip: Combineer de Leafs met de Rocks of Shells uit de Wildlife collectie voor een meer gevarieerder parcours of speelmoment. Of combineer de set met één of meerdere grote Play Blocks voor nog meer uitdaging.

Afmetingen : Ø 20 x 2 cm

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en aangename kleuren die perfect passen in elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
220200.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Bouw gekke parcours met MOES Play
Inspiratie en stories