Plan Toys houten constructie set - PlanMini

Mini bouwset met 24 houten blokken in 8 verschillende vormen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE186

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

Heb je een kleine architect in huis? Zo een mini die nooit wil stoppen met bouwen? Dan is deze minituur bouwset ideaal om altijd en overal mee naartoe te nemen, als fijn reisspel of om op restaurant boven te halen.

De constructieset is gemaakt uit duurzaam rubberhout en komt verpakt in een stevig blikken doosje.

11,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4129

TypeBouw- & constructiespeelgoed
KleurZwart
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten constructie blokkenset PlanMini van PLAN TOYS is fijn houten speelgoed om unieke gebouwen te bouwen. Deze bouwset bestaat uit 24 blokken met 8 verschillende vormen. Onderdeel van de PlanMini reisspel- en activiteitenserie

Leeftijd: van 3 tot 99+ jaar
Herkomst: duurzaam geproduceerd in Thailand
Materiaal: chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis
Afmetingen verpakking: 9,5 x 3,81 x 9,5 cm • blokjes: 1,8 x 1,8 x 1.8 cm

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories