Favourite cup beker - Darling

Knappe porseleinen mok voor schatjes in violet

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE222

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

Darling! Je denkt het misschien over iemand maar weet niet goed hoe je het op een originele manier kan overbrengen? Waarom geef je deze stylish beker niet cadeau?

Hij is gemaakt uit hoogwaardig porselein en komt met een duidelijke boodschap waar je absoluut niet naast kan kijken.

 

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10101002PPLDARLING

CollectieFavourite Cups
TypeBekers
KleurPaars
STOP/FINISTOP

Favourite cup beker Darling van Design letters is een paarse porseleinen mok met het woord DARLING in witte letters en matte finish.

Deze hippe tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende woorden, ideaal design object om je servies of interieur af te maken of cadeau te doen.

Leuke accessoires apart verkrijgbaar: kandelaar insert, houten deksels in verschillende kleuren.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 8,5 x 8 cm

Materiaal: porselein, letters in lasergravure

_

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories