Eten en drinken

Flesjes en servies voor baby

Sorteren

Njam, njam, ... je baby eten geven in stijl doe je met de leuke spulletjes van De Kleine Zebra. Van leuke slabbetjes, over handige potjes om de patatjes in te bewaren tot bestek, een eerste drinkbeker en kinderservies. Smulpret verzekerd!

De beste babyflessen voor de beste voeding

Na ongeveer 6 maanden borstvoeding kan je starten met flesvoeding. Speciaal om de overgang wat gemakkelijker te maken hebben we prachtige babyflessen met rubberen spenen die zacht zijn en de moederborst imiteren. De spenen hebben een anti-koliek ventiel dat een evenwichtige doorstroom garandeert en darmkrampjes en gasvorming in baby's buikje voorkomt.

Comfy eetstoelen voor baby’s en peuters

Vanaf het moment dat je kindje rechtop kan zitten, is het tijd voor een leuke eetstoel. In onze collectie vind je comfortabele babystoelen met een stevige rugsteun en een handige gordel zodat jouw kindje goed én veilig zit tijdens het eten.

Handige bewaardozen voor lunch en snacks

Jouw lunch en snacks meenemen in stijl? Dat kan met super leuke lunchtassen en bewaardozen. Of het nu voor kleine snacks is, om thuis te serveren of gewoon mee te nemen naar je werk, op stap of school. Opbergdozen zijn enorm praktisch om je eten in te bewaren én mee te nemen.

Baby slabbetjes voor de kleine en grote smossers

Houd de kleertjes van jouw baby makkelijk proper met een stijlvol slabbetje. Bij De Kleine Zebra hebben we bavetjes in verschillende maten die je kan verstellen met een drukknoop, een lus of een velcro. Beschikbaar in super leuke kleuren en prints!

Eerste bestek en borden voor je kleintje

Eten gaat zoveel gemakkelijker met mooie vorken, messen en borden! Bij De Kleine Zebra hebben we super leuke sets aan eetgerief voor jouw kleine kapoen. Zo hebben we bordjes met schattig diertjes, kommen met bloemetjes, bekers met letters op en bijpassend bestek. Smakelijk!

Hydrofiele spuugdoekjes om schoon te blijven

Perfect van de eerste keer alles mooi en proper opgegeten? Dat zou zo zalig zijn, maar helaas komt er bij het leren eten wel wat gesmos aan te pas. Gelukkig zijn we daar bij De Kleine Zebra op voorzien. Met heerlijke zachte spuugdoekjes kan je jouw kindje volledig proper maken.

Toont 1 - 48 van de 552 items

Toont 1 - 48 van de 552 items