Rubberen placemat - Mint

Gemaakt van upcycled natuurlijk rubber, vrij van nare stoffen

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR071

Lekker aan tafel, met deze duurzame tafelmat in lichtblauw. Deze placemat ziet er op het eerste zicht heel normaal uit, maar is eigenlijk gemaakt van restje rubber uit de eigen productie ven Hevea.

Zo gaat er niet verloren en werd deze geweldige pastelblauwe placemat voor kinderen geboren. Perfect afwasbaar en eindeloos herbruikbaar.

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 554311

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieFeeding
TypePlacemats
KleurGroen

Met deze flexibele placemat Upcycled Powder Mint van HEVEA kan je kleinste hartendief lekker eten zonder dat je hoeft uit te kijken voor morsen of zorgen moet maken over nare stoffen.

De rubberen placemat past op de meeste kinderstoelen en de zuignappen aan de achterkant houden hem mooi op zijn plaats. Met 4 zuignappen op de rug; accessoires niet inbegrepen.

Afmetingen: 35 x 22 cm

Gebruik: Vaatwasmachinebestendig

Materiaal: gemaakt van geüpcycled rubber (restjes rubber uit de eigen productie werden samengevoegd tot dit duurzame materiaal )een poging om de hoeveelheid afval in het milieu te verminderen.

Dit artikel is met de hand vervaardigd door ambachtslieden die gebruik maken van traditionele vaardigheden en technieken. Er is slechts een beperkte hoeveelheid van gemaakt: het is geen massaproduct.

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort.

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35251.50.34
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!