Solden Haba

Solden Haba

Sorteren

De bordspellen van HABA zijn ontworpen om de geest van kinderen te prikkelen en hun creativiteit te stimuleren. Elk spel is een avontuur, een race naar de overwinning vol trucs en gelach. In de uitverkoop bij De Kleine Zebra, vind je klassiekers opnieuw uitgevonden voor kleine strategen in de dop. Van het geheugenspel tot het parcoursspel, elke doos belooft uren familieplezier!

De wereld van HABA-puzzels: ontwaken & concentratie

De puzzels van HABA zijn meer dan alleen een hobby; het zijn educatieve hulpmiddelen die concentratie en fijne motoriek ontwikkelen. Met boeiende thema's en charmante illustraties zijn onze puzzels in de aanbieding uitnodigingen om betoverende werelden te verkennen, stuk voor stuk, afbeelding na afbeelding.

Bouwen en fantaseren: de beroemde bouwblokken van HABA

De bouwblokken van HABA vormen de basis voor de dromen van jouw kinderen. In de uitverkoop voor jouw plezier stellen deze tijdloze speelgoedjes je in staat om geweldige constructies te bouwen, waardoor de coördinatie en het ruimtelijk denken worden gestimuleerd. Van majestueuze kastelen tot ruimteschepen, elke constructie is een deur naar de verbeelding...

Zacht & knuffelig: HABA knuffels en knuffeldoekjes

Omarm jouw kind met tederheid met onze selectie van knuffels en knuffeldoekjes van HABA in de uitverkoop. Elke knuffel is een belofte van zachtheid en elk knuffeldoekje is een geruststellende metgezel voor sterrennacht. Deze zachte vrienden zijn cadeaus die speel- en rustmomenten vergezellen.

& alle andere HABA-speelgoed!

Dompel je onder in een fantasiewereld met HABA-figuurtjes, perfect om de wildste verhalen tot leven te brengen. En wat te denken van onze knikkerspellen, vol avontuur en uitdagingen? Deze nu met korting verkrijgbare spellen beloven opwindende en vreugdevolle middagen vol spelplezier. Met HABA rolt elke knikker naar een nieuw verhaal om te verzinnen!

Toont 1 - 48 van de 80 items

Toont 1 - 48 van de 80 items