attache-tétine papillon féerique

Leuke fopspeenketting - Tovervlinders

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21781a

De speenketting van Haba is niet alleen super handig om de speen veilig te bevestigen, hij is ook gewoon super leuk! De tovervlinders en...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301113

De speenketting van Haba is niet alleen super handig om de speen veilig te bevestigen, hij is ook gewoon super leuk! De tovervlinders en wondermooie bloemetjes zijn speciaal voor kleine prinsessen! Materiaal: hout.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.11.522.20.052
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.