Creatief

Creatief speelgoed en materiaal voor kinderen

Sorteren

Kijk mama, zelf gemaakt! Dankzij ons ruim aanbod van leuke creatieve knutselsets en spelletjes kan je samen met je kleintje de mooiste dingen maken en creatief aan de slag gaan.

Kleurrijk teken- en schildermateriaal voor de echte kunstenaar

Voor de kleine tekentalenten hebben we bij De Kleine Zebra al het nodige materiaal om hun creativiteit te uiten. Zo kunnen kids zotte tekeningen maken met stiftjes, lieve diertjes inkleuren met potloden, fantastische grondtekeningen maken met krijt of leuke zelfportretten schilderen met vingerverf. Laat hun fantasie maar de vrije loop gaan!

Tof knutselgerief en handwerk voor de creatieve vingers

Is je kleintje een creatieve duizendpoot? Dan willen die artistieke handjes uiteraard niet stilzitten. Geen probleem met al dat leuke knutselgerief bij De Kleine Zebra: stickers, stempels, knutselscharen, decoratietape, vouwfiguren en zoveel meer. Alles wat je kindje nodig heeft voor urenlang knutselplezier!

Leerrijke zelfbouwkits voor de kleine professors

Laat je kids kennismaken met de wondere wereld van de wetenschap. Door de uitdagende zelfbouwpakketten en kidslabs leren ze hoe ze voorwerpen in elkaar steken, hoe ze een eigen robot bouwen en hoe ons universum eruit ziet. Slimmer worden was nog niet zo simpel én leuk!

Hippe papierwaren en knutselaccessoires voor de kleine creatievelingen

Uiteraard heeft je mini artiest de juiste tools nodig om zijn of haar beste kunstwerken te creëren. Zo hebben ze handige papieren, boekjes en kaartjes nodig om de creaties op uit te werken, penselen en verf om de mooiste portretten te schilderen, schortjes om de kleren proper te houden en opbergmandjes en mapjes om alle spulletjes in op te bergen. Ready, set, create!

Toont 1 - 48 van de 720 items

Toont 1 - 48 van de 720 items