Geïllustreerd dagboek - This is me Journal

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER392

Mini cadeautjes, maxi pret! (483)

Schrijf alles op in dit dagboek dat jou uniek maakt en wees er trots op! Dit wondermooi geïllustreerde dagboek is ontworpen om tweens te helpen omgaan met hun gevoelens, gedachten en acties.

Komt met een speciale tijdscapsule om alles wat je geschreven hebt voor eeuwig te bewaren.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760280

TypeDagboeken
Technieken & ambachtenSchrijven
Leeftijdvanaf 8 jaar
DiertjesKat

This is me dagboek van Tiger Tribe kijkt naar wat een persoon uniek maakt. Aan de hand van 38 vragen en zelfreflecterende activiteiten leren kinderen hun capaciteiten, interesses en behoeften beter te begrijpen. De activiteiten zijn bedoeld om positiviteit en zelfbewustzijn te bevorderen, en om schrijf- en communicatieve vaardigheden te versterken.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen: 43,5 x 30,5 x 23,5 cm
Materiaal: papier
Inhoud: 38 zelfgeleide activiteiten, 6-kleurenpen, magische markeerstift, potloot, gum, 2 stickervellen, tijdcapsule-envelop en afsluitbare koffer

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van Tiger Tribe zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories