Runa collection by Koeka

Een heerlijke babycollectie: RUNA

Sorteren

De Runa serie van het Nederlandse merk Koeka is de basis voor een stijlvolle babykamer. Alle items uit deze stijlvolle lijn zijn gemaakt uit zacht jersey katoen met een natuurlijke structuur. Warme babydenkentje, zachte babymusthaves: voetenzakken, slabbetjes, hoezen voor het verschoningskussen, ... Stuk voor stuk streelzacht en dankzij de zachte kleuren perfect te combineren met andere favorieten. Zo leg je een mooie basis voor je baby uitzet.

De structuur van het materiaal geeft elk product een rijke en speelse uitstraling. De producten uit de Runa collectie zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren. Kleine tip: De Runa collectie is erg mooi te combineren met de Vigo collectie.

KOEKA is een gevestigde waarde in babyland die recent met nieuwe collecties kwam en zichzelf als het ware heruitvond als baby lifestyle merk. Zachte tinten, heerlijke stoffen, ... alles is perfect onderling te combineren en helemaal mee met de laatste trends qua kleuren en materialen. Het zijn heerlijke babybasics die zorgen voor comfort én stijl. Koeka ontwerpt haar producten met liefde en zorg, zodat het niet alleen jouw maar ook jouw baby's en kindje's favorieten worden.

Toont 1 - 8 van de 8 items

Toont 1 - 8 van de 8 items