Sorteren

Superknappe verkleedcapes

VERKLEEDCAPES – Welkom in de betoverende wereld van verkleedcapes voor kinderen van De Kleine Zebra, waar elke cape een deur opent naar een universum van avonturen en dromen. Hier worden stoffen omgezet in verhalen, vertelt elke vouw een sprookje en nodigen levendige kleuren uit tot verbeelding...

Een verkleedcape: het ultieme accessoire voor kleine helden

Verkleedcapes zijn een must-have in elke speelgoedkist. Bij De Kleine Zebra bieden we een gevarieerde selectie van capes voor elk wat wils, van mysterieuze zwarte capes tot stralende rode capes. Merken zoals Wild & Soft en Great Pretenders maken dromen waar met betoverende ontwerpen en hoogwaardige materialen. Of het nu is om te transformeren in een superheld, een tovenaar of een fantasiewezen, deze capes voegen een vleugje magie en mysterie toe aan alle verkleedspelletjes. Ze zijn perfect om de verbeelding te stimuleren en creatief spel aan te moedigen.

Koninklijke en elegante verkleedcapes voor jongens en meisjes!

De Kleine Zebra biedt een assortiment verkleedcapes voor jongens en meisjes, inclusief majestueuze koninginnenmantels. Met merken zoals Souza for Kids en Meri Meri zijn deze capes ontworpen om elke kleine monarch in spe te bekoren. Verfijnde details, weelderige stoffen en levendige kleuren maken elke cape uniek en speciaal. Ideaal voor themafeesten, schoolvoorstellingen of gewoon om thuis te spelen, bieden deze capes eindeloze mogelijkheden voor koninklijke en elegante avonturen.

Onze verkleedsets met capes: voor een complete transformatie :-)

Onze verkleedsets met capes gaan verder dan alleen de cape. Deze complete sets, aangeboden door gerenommeerde merken zoals Great Pretenders en Souza for Kids, bevatten capes in combinatie met andere accessoires om een complete look te creëren. Van stoere krijgers tot wilde dieren, elke set is ontworpen om fantastische verhalen en avonturen te inspireren. Verkleedsets met dierencape zijn bijzonder populair en bieden kinderen de kans om in de huid te kruipen van hun favoriete wezens. Deze sets zijn perfect om de verbeelding te stimuleren en rollenspellen aan te moedigen.

Toont 1 - 50 van de 71 items

Toont 1 - 50 van de 71 items