Sorteren

Designed by daddies, loved by babies. HANGLOOSE is een innovatieve babymusthave ontworpen door 5 papa's uit Den Haag, Nederland. Vanuit een betrokken vader gevoel is het hun missie om met stoer en innovatief design bij te dragen aan beleving tijdens de eerste levensfase. En daar slagen ze met de Hangloose baby: een innovatief zwevend boxkleed dat ook een ergonomische babyhangmat is.

Hangloose baby is een uniek product dat past in elke standaard park, makkelijk is vast te maken en mee groeit met je kind vanaf dag 1 tot ... Dankzij het stikpatroon kan je het kleed omvouwen rondom je baby en dit geeft een geborgen gevoel. Is je baby uit de hangmat gegroeid dan kan je het zachte boxkleed in je park leggen en later op de grond om lekker op te spelen.

Leuk weetje: Hangloose is een surfterm die men tegen elkaar zegt als men elkaar ontmoet en betekent 'relax, het gaat je goed'.

De Hangloose is niet zomaar een hangmatje voor je baby, het is ook een babynestje, een boxkleed en later een comfortabele speelmat voor binnen én buiten. Je hebt van dit babyitem dus echt wel lang plezier en geeft nu toe: wie wil nu niet zijn leven starten in een hangmat?