Houten babygym met 4 grijpspeeltjes

Stoere play gym met mooi en functioneel design

Staat: Nieuw product

Hangloose

HEB380

Eigentijds, authentiek, stoer en functioneel. Dit is niet zomaar een play gym maar een knap stukje design voor je mini.

De kunststof koppelingen zijn speciaal voor Hangloose ontwikkeld en maken het in combinatie met het blanke hout een zeer mooie combinatie die in elke huiskamer past.

99,50 €

69,65 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HLB2001

TypeBabygym
KleurBlauw
Korting- 50 %
STOP/FINISTOP

Houten babygym met 4 hangspeeltjes van HANGLOOSE is een stoer ontwerp en functioneel design uit Nederland, ontworpen door 4 papa's. De stokken zijn gemaakt van gecertificeerd beuken en worden geleverd door de oudste stokken fabrikant van Nederland. De speeltjes hebben een aparte voor- en achterkant, en zijn door Hangloose papa Thomas met de hand gezeefdrukt.

De Hangloose Baby Play Gym wordt geleverd inclusief speeltjes, koppelingen, en hout. Dus meteen klaar voor gebruik. Leuk vanaf de geboorte om eerst onder te liggen en later zich aan op te trekken. De Hangloose baby hangmat past eronder en is apart verkrijgbaar.

Materiaal: beukenhout en kunststof, de speeltjes zijn gezeefdrukt en stuk voor stuk uniek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Designed by daddies, loved by babies . HANGLOOSE is een innovatieve babymusthave ontworpen door 5 papa's uit Den Haag, Nederland. Vanuit een betrokken vader gevoel is het hun missie om met stoer en innovatief design bij te dragen aan beleving tijdens de eerste levensfase. En daar slagen ze met de Hangloose baby: een innovatief zwevend boxkleed dat ook een ergonomische babyhangmat is. Hangloose baby is een uniek product dat past in elke standaard park, makkelijk is vast te maken en mee groeit met je kind vanaf dag 1 tot ... Dankzij het stikpatroon kan je het kleed omvouwen rondom je baby en dit geeft een geborgen gevoel. Is je baby uit de hangmat gegroeid dan kan je het zachte boxkleed in je park leggen en later op de grond om lekker op te spelen. Leuk weetje: Hangloose is een surfterm die men tegen elkaar zegt als men elkaar ontmoet en betekent 'relax, het gaat je goed'. De Hangloose is niet zomaar een hangmatje voor je baby, het is ook een babynestje , een boxkleed en later een comfortabele speelmat voor binnen én buiten. Je hebt van dit babyitem dus echt wel lang plezier en geeft nu toe : wie wil nu niet zijn leven starten in een hangmat?