10 cadeautips voor kindjes van 1 jaar

21.11.2022

Wij gingen door het hele De Kleine Zebra assortiment en zochten voor jouw mini-feestvarkentje de leukste cadeautips. Zo ontdek je meteen welk speelgoed ideaal is voor je baby van 1 jaar oud. Het juiste cadeau/speelgoed valt meteen in de smaak, ondersteunt de (motorische) vaardigheden en past perfect bij de ontwikkeling van je kind. Dus éénjarigen: waar houden die van? En wat is het beste cadeau voor een eerste verjaardag?


1. Speelgoed voor energieke ontdekhandjes of doorkomende tandjes.

rammelaar bijtspeelgoed

Vogel rammelaar Lin Français (sand) - rammelaar leeuw - Thomas speeltelefoon (yellow mellow).2. Spelen, ontdekken of zitten.

Een speeldeken of gewatteerde speeltapijt is fijn vertrekpunt voor kleine speelvogels van 1 jaar om op te liggen, zitten, rollen en natuurlijk spelen. Zag je deze nieuwe van het Belgische PLAY & GO al?

bloom speelmat speeltapijt

Bloom 3-in-1 babymat PLAY & GO3. Waterpret!

Elke baby houdt van badspeeltjes, en elke ouder ook want ze zijn vaak een prima redmiddel om dat broodnodige bag aantrekkelijk te maken. Een éénjarige kan misschien al rechtop zitten in het grote bad thuis en dat betekent nog meer plek om lekker te spelen in het water. In onze collectie hebben we een fijn assortiment rubberen badspeeltjes zonder gaatjes. Zo krijgt schimmel geen kans en ben je er zeker van dat het natuurlijk materiaal niet schadelijk is voor je mini.

Badspeelgoed is een ideaal, budgetvriendelijk én geslaagd cadeau voor elk kindje van 1 jaar! Wil je toch iets meer geven doe er dan een badcape bij en het plaatje is compleet.

badspeelgoed waterspeelgoed

Ned badspeeltjes van LIEWOOD.4. Stapelen is key.

stapeltoren

Stapeltoren van MUSHIE5. Hout is goud

Met houten speelgoed doe je elk kind een groot cadeau. Deze 5e cadeautip voor kindjes van 1 jaar groeit mee met je mini: schommelspeelgoed!

Een houten schommelpaard, rond Wobbelboard of schommeldier draagt bij tot de motoriek en de ontwikkeling van het evenwicht. Bij DE KLEINE ZEBRA zijn we fan van duurzaam speelgoed. Dit zijn perfect voorbeelden: je geraakt er niet op enkele maanden mee uitgespeeld. Dit is speelgoed dat zijn investering meer dan waard is en zichzelf zal terug verdienen: in de jaren speelplezier maar ook als je het nadien nog doorgeeft aan kleine broers of zussen, nichtjes, neefjes of de volgende generaties één jarigen.

schommelpaard linawobbel 360wlaking elephant schommeldier cadeau 1e verjaardag

Houten schommelpaard Lina LIEWOOD - Wobbel 360° met kussen WOBBELWalking Elephant schommeldier PLANTOYS6. Eindelijk mee aan tafel!

ezpz bord

Siliconen eetset Mini Mat van EZPZ FUN.7. Eerste stapjes worden (bijna) gezet.

loopwagen

Loopwagentje Croco van DONE BY DEER.8. Something to wear: nieuwe kledij.

jas winterjas regenjas

Jackson omkeerbare jas van LIEWOOD9. Opbergen is ook leuk!

speelgoedzak

Speelgoedzak van NOBODINOZ.10. Mini poppenouders.

Als je het eerste speelgoed uitkiest kies je in het begin best voor zachte materialen. De lappenpoppen van FABELAB zijn vriendjes voor het leven. Zacht, met lange armen en benen die makkelijk vast te grijpen zijn én afgewerkt tot in de kleinste puntjes. Die details, subliem! Deze zachte poppen blijven vast en zeker de hele kindertijd de favoriet van je mini.

pop poppen

Pop bloemenmeisje Mei Mei van FABELABHopelijk heb je heel wat inspiratie opgedaan en weet je nu waarmee je je kleine mini kan verwennen.

Heb je nog een grotere broer of zus die ook wel wat aandacht en cadeautjes verdient?
Check dan onze blog met cadeau - inspiratie voor de eerste kerst met een newborn en inspiratie voor kindjes van 2 jaar, 3 jaar, 4 - 6 jaar, +7 jaar en tieners.
 Naar de GIFT SHOP >