Natuurlijk badspeeltje - Alfie de eend

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR022

Kwaak, kwaak, wie doppert er daar op het water? Het is Alfie, het zachtaardige badeendje van Hevea. Dit leuk rubberen badspeeltje is lief voor je kleintje ... en voor de planeet. Perfect om elke keer weer mee te spelen en van te genieten.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 344101

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBath time
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf de geboorte

Heerlijk badspeeltje Alfie de eend, van Hevea. Alfie is gemaakt uit 100% natuurlijk rubber. In tegenstelling tot vele andere badspeeltjes heeft dit speeltje geen gaatje onderaan zodat schimmel en bacteriën aan de binnenzijde geen kans krijgen. De badeend is zacht, leuk om aan te raken, flexibel en past perfect in zelf de kleinste handjes.

Hij is ook stijlvol verpakt, dit maakt het een ideaal kraamgeschenkje voor zowel jongens als meisjes. Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC-gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - niet gekleurd, enkel de natuurlijke kleur van het rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten, plastiek en petroleum.

Afmetingen: Alfie is 8 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!