Sorteren

Alles voor een lunch op verplaatsing in stijl

Een mooi verpakte lunch is eens zo leuk om mee te nemen en op te eten wanneer je kleintje honger krijgt. Bij De Kleine Zebra hebben we leuke brooddozen, met vakjes, losse deksels, vaste deksels, thermische koeltasjes om alles fris te houden, lunchboxen, trendy drinkflessen uit inox, kunststof of staal... Kortom bij ons ben je aan het juiste adres voor een geslaagde middagpauze en krijgt honger of dorst geen kans.

Lekker eten met leuke brooddozen en snackdoosjes

Met een hippe brooddoos of lunchbox geniet je kind van een middagpauze in stijl! Kies voor een brooddoos met een leuke print of in de vorm van een olifant of panda. Rond, vierkant of rechthoekig? Die hebben we allemaal bij De Kleine Zebra. Bewaar de boterhammetjes, fruit, groenten en beleg in één van deze toffe brooddozen. En voor de kleine honger heb je een ruime keuze uit leuke snackdoosjes. Ideaal voor op school of onderweg.

Dorst lessen met handige drinkflessen en thermoskannen

Nooit meer dorst met deze toffe drinkflessen en thermoskannen. De flessen en kannen komen in een handig formaat die je makkelijk in je tas kunt meepakken. Combineer ze met matching brooddozen en snackdozen voor een toplunch!

Lunch meenemen in een modieuze lunchtas

Op zoek naar een stijlvolle tas voor je lunch? Dan zit je goed bij De Kleine Zebra! Je vindt hier isotherme lunchtassen die er niet alleen super tof uitzien, maar ook nog eens je eten en drankjes op de juiste temperatuur bewaart. Ideaal voor uitstapjes, schoolreisjes of een picknick.

Toont 1 - 50 van de 790 items

Toont 1 - 50 van de 790 items