JOLLEIN makes naptime better

Slaap lekker met Jollein

Sorteren

JOLLEIN MAAKT SLAAPTIJD BETER - Duik in de betoverende wereld van Jollein, waar elk detail is bedacht om uw baby te omhullen met zachtheid en comfort. De producten voor het babybedje zijn met zorg ontworpen om een droomruimte te creëren waar uw kleintje rustig en vredig kan rusten en slapen. Tijd voor een vredige en comfortabele slaap met Jollein...

Knusse dekens & stijlvolle dekbedovertrekken voor zachte dutjes...

De dekens van Jollein zijn ontworpen om uw baby te omhullen met warmte en comfort tijdens het dutje. Of het nu voor het babybedje of de wieg is, de dekens van biologisch katoenen mousseline bieden troostende zachtheid. De delicate patronen voegen een vleugje stijl en charme toe aan de slaapruimte van uw baby. Creëer een slaapheiligdom voor uw baby met de dekbedovertrekken van Jollein. De overtrekken voor het babybedje en de wieg zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen om een vredige slaap te garanderen. De Biscuit collectie voegt een vleugje verfijning toe aan de kamer van uw baby, waardoor een warme en uitnodigende ruimte ontstaat.

Voor een topdutje: een magische hemel & een charmante mobiel :-)

De hemels van Jollein creëren een magische wereld boven het bedje van uw baby. Als een zachte omhelzing bieden ze een dromerige en beschermende sfeer, perfect om uw baby te kalmeren voor het slapen. Voeg een stijlvolle hemelstaaf toe voor een elegante en betoverende look. Prikkelen de verbeelding van uw baby met onze schattige mobiele Teddy Bear en muzikale knuffels van Jollein. Mobiele telefoons die boven het bed hangen, zullen uw baby boeien met zachte en rustgevende patronen, terwijl de muzikale knuffels zachte melodieën spelen om de dromen van uw kleintje te begeleiden.

Kies uw favoriete Jollein slaapzak: zomer, winter of 4 seizoenen?

De slaapzakken van Jollein bieden uw baby een comfortabele en veilige slaap. Kies uit een verscheidenheid aan stijlen, waaronder zomerslaapzakken, winterslaapzakken en 4-seizoenenslaapzakken. Sommige opties zijn uitgerust met afneembare mouwen om zich aan te passen aan de veranderende seizoenen, en garanderen het hele jaar door een vredige slaap.

JOLLEIN: mobiel, slaapzak, deken, knuffel, hemel... De Kleine Zebra heeft alles!

Bied uw baby een vredige en herstellende slaap met Jollein bedproducten bij De Kleine Zebra. Elk stuk is ontworpen om uw baby te omhullen met comfort en stijl, waardoor een ruimte ontstaat waar zoete dromen en tedere momenten harmonieus samenkomen. Met de Biscuit collectie en de tijdloze charme van Jollein producten wordt elk rustmoment een warme en geruststellende ervaring.

Jollein really makes naptime better!

Toont 1 - 48 van de 53 items

Toont 1 - 48 van de 53 items