Sorteren

Op verkenning in je tuin of de natuur met dit leuk buitenspeelgoed

De natuur heeft veel geheimen en is reuze interessant voor ouders én kinderen. Met dit fijn buitenspeelgoed kunnen je kids op ontdekking gaan. Van verrekijkers, kompassen en insectendozen tot harken, hamers en schoppen. Alles wat jouw kleine natuurliefhebber nodig heeft om de buitenwereld te gaan ontdekken!

Handige tools voor de mini ontdekkers

Voor de nieuwsgierige kindjes hebben we alle nodige werktuigen in huis om de tuin van top tot teen te verkennen. Vogels spotten met een verrekijker, insecten bestuderen met een onderzoeksloep of in het donker nachtdieren spotten met een campinglamp. Niets is onmogelijk voor de echte avonturier!

Mooi tuingereedschap voor de groene vingers

Tijd om de tuin nog eens onder handen te nemen? Schakel dan je kleine helper in om er ineens een leuke gezinsactiviteit van te maken. Bij De Kleine Zebra vind je heel wat handig gereedschap om de tuin om te vormen tot een prachtig rustoord. Schopjes om het zand in de bloempotten te kappen, kweekbakjes om zelf groentjes in te telen of bouwpakketten om een vogelkastje in elkaar te monteren. Zet die groene vingers maar aan het werk!

Toont 1 - 50 van de 75 items

Toont 1 - 50 van de 75 items