Bouwpakket insectenhotel Terra Kids

Leuk bouwpakket insectenhotel - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB447

Terra Kids collectie by Haba (47)

Hier vinden nuttige vliegende insecten een beschermde plek om eitjes te leggen. De ‘ruwbouw’ van het hotel is in een handomdraai klaar, want de houten delen hoeven slechts aan elkaar te worden vastgeschroefd. Een metalen plaat aan de nok beschermt tegen vocht. Voor de inrichting zijn 8 voorgeboorde takken bijgeleverd. De rest van het vulmateriaal kunnen de kinderen zelf in de natuur verzamelen.
 

29,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304543

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Terra Kids bouwpakket: maak je eigen insectenhotel, inclusief instructieboekje met tips voor goede plekken voor het beestejs hotel op te hangen. Makkelijk in enkele stappen in elkaar te steken. Het insectenhotel stimuleert om diertjes in de tuin te observeren en draagt bij aan het behoud van de biodiversiteit

Inhoud: 20 onderdelen (incl. schroeven).
Afmetingen:  28 cm
Materiaal: hout

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1121292.08
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories