5 x screen-free fun voor de zomervakantie

02.07.2021

Staat screen-free fun al op jullie vakantieplanning? Wij zijn allemaal fan van schermen. Ze zorgen voor entertainement en ontspanning maar hoe meer we op onze schermen zitten, hoe kleiner onze creativiteit en verwondering voor de wereld rondom ons. 

Dus ga deze vakantie voor een goede mix. Naast scrollen en kijken ook schilderen, fantaseren, tekenen, uitvinden, verkleden en zo veel meer... Kijk je even mee?5 heerlijke manieren om de schermen even aan de kant te leggen#1 - Creatief aan de slag met de sets van TIGER TRIBE


tiger tribe screen free fun

Dit merkje is een lifesaver op vakantie maar ook gewoon thuis. Het bevat tal van creatieve sets om te kleuren, knutselen, schilderen of open end play te initiëren. Voor kindjes van 18 maanden tot 8+ jaar.Ontdek TIGER TRIBE >#2 TERRA KIDS voor kleine ontdekkers

terra kids haba screen free funterra kids haba screen free fun

Ken je TERRA KIDS al? Het is speelgoed voor ontdekkers van HABA. Tover de natuur om in de grootste avonturenspeeltuin! Ga deze zomer op ontdekking en geniet!

Ontdek TERRA KIDS >

#3 Op vakantie met de MAILEG muizenOok de MAILEG muisjes zijn in vakantiestemming met hun heerlijke strandoutfits, strandcabines en accessoires voor een zalig dagje strand. Ideaal om verhaaltjes mee te verzinnen en lekker te spelen, een hele vakantie lang!maileg screen free funmaileg screen free funOntdek MAILEG >#4 Word een teken- of puzzelkampioen met CROCODILE CREEKDe grote vloerpuzzels en reuze kleurplaten van dit prachtig merk zijn gemaakt voor lange vakanties. Ideaal om de vakantie te starten en lekker lang van te genieten!crocodile creek screen free funcrocodile creek screen free funOntdek CROCODILE CREEK >#5 Zwemmen in je eigen zwembad met LIEWOODJe zou het niet zeggen als je het weerbericht bekijkt, maar de zomer is begonnen! Buitenspelen met LIEWOOD maakt die zomer net iets meer memorabel en fun!liewood plonsbad kids pool zwembad zwemring de kleine zebrascreen free funliewood plonsbad kids pool zwembad zwemring de kleine zebrascreen free funOntdek LIEWOOD >Geniet van de vakantie!