Knap outdoormes - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB462

Terra Kids collectie by Haba (51)

Tijdens het buitenleven is een mes van essentieel belang. Een goed outdoormes behoort dan ook tot de basisuitrusting van elke avonturier – kinderen kunnen bijvoorbeeld een tak puntig maken voor marshmellows of worstjes te grillen boven het kampvuur of helpen bij het snijden van fruit en groenten voor de barbecue.

De punt is niet scherp, maar kan desgewenst wel worden geslepen. Altijd gebruiken onder toezicht van mama of papa.

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304245001

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Miltifunctioneel outdoor mes voor kinderen: voor het snijden van hout of levensmiddelen. Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en inclusief vilten schede met aluminium karabijnhaak. Het handvat heeft een ergonomisch gevormde greep en je kan het mes makkelijk met de haak aan riem, broek of rugzak bevestigen. Dit Terra Kids accessoire behoort tot de basisuitrusting van kleine outdoor avonturiers.

Waarschuwing: enkel gebruiken onder direct toezicht van een volwassenen.

Afmetingen: 4,5 x 2,1 x 17,9 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories