Maxi-werpvliegtuig - Terra Kids

Maakt spectaculaire loopings, vanaf 8 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

HAB225

Terra Kids collectie by Haba (51)

Wiiii, laat dit maxi-werpvliegtuig van Terra Kids keer op keer door de lucht zweven en loop erachter om het weer op te vangen. Echt leuk speelgoed dat meteen ook wat energie verbrandt ;-)

24,99 €

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303521

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Maxi-werpvliegtuig uit de geweldige Terra Kids-collecite van HABA. Neem het vliegtuig bij de romp onder de vleugels tussen de duim en de wijsvinger vast, lanceer het met een grote zwaai en laat het snel en sierlijk door de lucht zweven.

Leuke extra functie: draai de staartvleugel om en het vliegtuig maakt spectaculaire loopings

Afmetingen:  69 x 56 cm
Materiaal: kunststof, styropor.
Leeftijd: geschikt vanaf 8 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.86.669.50.264
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/01/2021
cool product, correcte prijs
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories