Maxi-werpvliegtuig - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB225

Terra Kids collectie by Haba (55)

Wiiii, laat dit maxi-werpvliegtuig van Terra Kids keer op keer door de lucht zweven en loop erachter om het weer op te vangen. Echt leuk speelgoed dat meteen ook wat energie verbrandt ;-)

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303521

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Maxi-werpvliegtuig uit de geweldige Terra Kids-collecite van HABA. Neem het vliegtuig bij de romp onder de vleugels tussen de duim en de wijsvinger vast, lanceer het met een grote zwaai en laat het snel en sierlijk door de lucht zweven.

Leuke extra functie: draai de staartvleugel om en het vliegtuig maakt spectaculaire loopings

Afmetingen:  69 x 56 cm
Materiaal: kunststof, styropor.
Leeftijd: geschikt vanaf 8 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.86.669.50.264
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories