Strandset - Roze

Een emmer en gieter in één, wat een inventief design

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB769

Color of the year 2024 : PEACH FUZZ ! (79)

My first beachset van Dëna is zacht, veilig, duurzaam en natuurlijk reuzeleuk! De emmer heeft 2 gaatjes waardoor je het water kan gieten in de gracht van je zandkasteel.

Neem hem mee naar het park, voor een dagje spelen op het strand of op elk buitenavontuur. Verkrijgbaar in 4 natuurkleuren: blauw, roze, groen en geel.

32,00 €

25,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1077

TypeStrandspeelgoed
KleurRoze
STOP/FINISTOP

De eye-catcher van deze roze strandset van DËNA is zonder twijfel de emmer die ook meteen een gieter is. Een emmer en gieter in één! Een iconisch ontwerp dat veilig, stevig en leuk is om te gebruiken. Gemaakt van 100% platina silicone dat jarenlang meegaat. Wat een inventief design.

Elke set bevat: 1 emmer/gieter, 1 schepje, 1 zandvormpje waarmee je kan stempelen in het zand

Het perfecte buitenspeelgoed voor:

  • Zintuiglijk spel
  • Vrij spelen
  • Spelen in bad
  • Spelen met zand en water

Materiaal: 100% platinum-based silicone • BPA, PVC, latex en ftalaatvrij
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Afmetingen: 14 x 16 x 13 cm
Gewicht: 380 gram

_

De aarde is een planeet vol verschillende landschappen, elk met zijn eigen fauna, flora en kleuren, van het blauwachtige wit van Antarctica tot het zandgeel van de woestijn. De DËNA Nature collectie wil onze kleintjes dichter bij deze prachtige kleuren brengen die de natuur ons biedt, zodat ze ze zelf kunnen gaan ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Color of the year 2024 : PEACH FUZZ !
Inspiratie en stories