Childhome - Engelnest 80x40 Jersey Gold Dots - Baby Voetzak

Staat: Nieuw product

Childhome

CH525

Creëer een knus hoekje voor je baby met de Childhome Engelnest voetzak. Perfect voor in de kinderwagen of maxi-cosi, deze voetzak houdt je kleintje warm en geborgen met zijn zachte jersey stof en stijlvolle gouden stippen.

84,64 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Met het Childhome Engelnest biedt je jouw baby een comfortabele en warme omgeving, zowel thuis als onderweg:

  • Veelzijdig gebruik: Geschikt voor gebruik in kinderwagens, buggy's en maxi-cosi's.
  • Kwaliteitsmaterialen: Gemaakt van 100% jersey katoen met een voering van Polystar (100% polyester), combineert het comfort met duurzaamheid.
  • Oeko-Tex Standaard 100: Gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen, veilig voor de gevoelige babyhuid.
  • Onderhoudsgemak: Eenvoudig te wassen op 30°, maar niet geschikt voor de droogtrommel.
  • Afmetingen: Met een grootte van 43 x 2 x 82 cm, biedt het ruimte en comfort voor je baby.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.64
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.